SEKS SKANDAL U NATO BAZI: Analitičarka optužena da je imala odnose sa oženjenim oficirima

Novinari su prošle nedelje otkrili neverovatnu priču o navodnoj aferi NATO analitičarke Laure Dikson i oženjenog oficira kome je zadovoljavala "ekstremne seksualne želje"

  • 9

Viši oficir američke vojske, stacioniran u tajnoj vojnoj bazi u Velikoj Britaniji, u središtu je istrage američkog Ministarstva odbrane vezane za slučaj analitičarke NATO-a koja se redovno upuštala u seks sa oženjenim oficirima, a koji je uključivao vezivanje.

Otac dvoje dece, poručnik Baret Emenhajzer, uživao je u "čestim seksualnim odnosima" sa civilnom službenicom tokom ključne NATO vežbe odgovora na eventualnu rusku invaziju severne Evrope.

Novinari su prošle nedelje otkrili neverovatnu priču o navodnoj aferi NATO analitičarke Laure Dikson i oženjenog oficira kome je zadovoljavala "ekstremne seksualne želje". Istragu je pokrenulo pismo njenog bivšeg dečka. Razočarani vojni kapetan Varen Hauard (48) opisao je kako je, seksom zaluđena Laura Dikson (27) vrebala oženjene oficire koji su bili u zapovedništvu jedinice ARRC (Allied Rapid Reaction Corps). Tom prilikom je rekao da se "osećao užasno kada je otkrio da je njegova bivša devojka počela da se viđa sa poručnikom Emenhajzerom".

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Šta to ona radi? Planirali smo zajednički život, ali čim sam joj okrenuo leđa počela je da upražnjava seks sa čitavim nizom oženjenih muškaraca u vojsci. Dok sam preuređivao kupatilo, ona je učestvovala u "seansi" tokom koje su je oficiri vezivali i udarali po zadnjici. Nadam se da će odgovarati za svoje besramno ponašanje - rekao je povređeni Hauard.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Hauard u pismu upućenom vrhu jedinice ARRC optužuje poručnika Emenhajzera, britanskog poručnika Tonija Krilija (58) i oficira RAF-a Skota Viksa (41) i Džejmsa Vokera (35) za upuštanje u seksualnu vezu sa Diksonovom.

Da je njegova devojka u vezi sa poručnikom Emenhajzerom, Hauard je počeo da sumnja prošle godine kada su postali prijatelji na Fejsbuku. Odlikovani oficir koji je služio u Iraku i Avganistanu, ima ključnu poziciju u zapovedništvu ARRC.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Poručnik Emenhajzer stanuje sa svojom suprugom i dvoje dece nedaleko od baze. Porodica je veoma religiozna, a Karen Emenhajzer piše blog o značaju njihove vere kao prezbiterijanaca.

Nakon ovih optužbi njen muž bi mogao da se suoči sa nečasnim otpustom iz vojske s obzirom da je nevera u američkoj vojsci strogo zabranjena zakonom.

I Kriliju koji je takođe oženjen i otac dvoje dece, takođe preti kazna Ministarstva odbrane zbog njegovog perverznog ponašanja s Laurom Dikson. Bivši RAF-ov oficir Skot Viks priznao je da je razmenjivao poruke pornografskog sadržaja sa Diksonovom, a glavni uzrok tome bio je propast njegovog braka.

Američka vojska odbila je da se javno izjasni o ovom pitanju. Britanske vlasti optužile su Emenhajzera za preljubu, no on je odbio mogućnost da javno ospori optužbe.

- Kako je istraga u toku, ne  bi bilo prikladno dalje komentarisati. Molimo da se poštuje pravo na privatnost civila uključenih u skandal - stoji u saopštenju ministarstva odbrane.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Bio sam zabrinut zbog muškaraca koji su nam dolazili u kuću, jer me je Laura varala i pre. Uskoro je postala veoma neodređena o tome gde je i sa kim je bila. Ubrzo posle toga su Laura, Krili i Emenhajzer u februaru 2015. godine otišli na zajednički zadatak u Norvešku. Ona je u to vreme već održavala vezu sa Krilijem. Ali kada su mene poslali kući zbog porodičnih problema, ona je odmah uskočila u krevet s Emenhajzerom. Za aferu sam saznao preko nekih prijatelja i bio sam izvan sebe - rekao je Hauard.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda...

    12. oktobar 2015 | 17:52

    Ali Anal(iticarka) hahahaa

  • Zoran b.

    12. oktobar 2015 | 17:37

    Čoveče , žena će da "eksplodira" , vidim na slikama. Voli žena sex pa šta? Jel to treba da rešava komanda NATO-a. Glupost.

  • Marko NS

    12. oktobar 2015 | 17:47

    Žena dosta dobro izgleda a ne sumnjam da su i muškarci od krvi i mesa.U vojsci je sa muškarcima pa je tako nešto moglo da se desi.Dešava se to i izvan vojske i u 'običnom' i manje uzbudljivom životu.Sad ako je zabranjeno propisima-ljubav je ljubav.Nema tu mnogo razmišljanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA