IZRAELSKI AMBASADOR U SRBIJI: Palestinski napadi na izraelskim ulicama moraju prestati! (VIDEO)

"Izrael će uraditi sve što je potrebno kako bi zaštitio živote svojih građana. Palestinci moraju razumeti da upotrebom nasilja neće ostvariti svoje ciljeve već naprotiv", piše između ostalog u saopštenju izraelskog ambasadora u Srbiji Josifa Levija

  • 7

Izraelska ambasada u Beogradu izdala je saopštenje Josifa Levija, izraelskog ambasadora u Srbiji povodom nemilih događaja, koji su u poslednjih 10 dana zadesili Izrael.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

"U poslednjih 10 dana, izraelski građani izloženi su brojnim napadima palestinskih terorista, najviše Arapa iz istočnog Jerusalima, koji koristeći noževe, sekire, metke, automobile imaju samo jedan cilj: da ubiju Jevreje.

(UZNEMIRUJUĆE) SUKOBI U SVETOM GRADU NE JENJEVAJU: Dvoje izbodeno nožem. Sve veća napetost između Izraelaca i Palestinaca! (FOTO) (VIDEO)

Izraelske ulice i autobuske stanice postale su poprište horor scena u kojima su žrtve Palestinaca: trinaestogodišnji dečak koji je vozio bicikl, četrnaestogodšnja devojčica koja je sedela u autu i mnogi drugi koji se svojim kulturološkim kodom mogu okarakterisati kao Jevreji. Ovo životinjsko nasilje direktno podstiču palestinski lideri iz Gaze i Ramale.

Palestinske društvene mreže su preplavljene užasnim pozivima na ubistvo i objašnjenjima kako koristiti nož i kako ubiti Jevreje.

Umesto da smire situaciju, palestinski lideri u saradnji sa medijima konstantno izvrću istinu, predstavljajući teroriste kao žrtve i pozivajući narod da osvete njihovu krv ne razmišljajući da takvim stavom samo šire krug ubistava i nasilja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Idealan primer je izjava Abu Rudena, potrtparola predsednika Palestine, koji je pre dva dana saopštio kako je Izrael ''pogubio'' palestinskog teroristu Hasana Munasara, zaboraviši da napomene da je taj isti terorista nožem usmtrio mladog izraelskog trinaestogodišnjaka koji je vozio bicikl.

Izrael će uraditi sve što je potrebno kako bi zaštitio živote svojih građana. Palestinci moraju razumeti da upotrebom nasilja neće ostvariti svoje ciljeve već naprotiv.

Ćutanje svetskih medija, posebno zapadnih o torturi nad jevrejskim stanovništvom u Izraelu je samo još jedan dokaz licemerja koji nastavlja da baca mračnu medijsku senku na konflikte na Bliskom istoku".

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анти Антифа

    14. oktobar 2015 | 15:41

    Јевреји су сами криви.1947 су отели Палестиннцум земљу уз помоћ Британије.Исто је Србима урађено за КиМ,Македонију,БиХ,Крајину и Далмацију уз помоћ Хрвата Тита и кроатокомунистичких крволока

  • Tutanjkamen

    14. oktobar 2015 | 16:22

    Jevreji nisu krivi zbog 1947. godine, njima je ta zemlja oteta mnogo ranije. Sad ih napadamo jer drze do sebe i brane svoje!? Treba da se ugledamo na njih. Velika zemlja i veliki narod, za mene ce to uvijek biti. Zivio Izrael!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA