DŽIHADISTI ZAROBILI TURISTE: Četvoro ljudi drže kao taoce na Filipinima! (VIDEO)

Taoci su opkoljeni borcima koji su maskirani i teško naoružani i imaju obeležja Islamske države, ili neke druge terorističke grupe sa sličnim obeležjima

  • 2

Džihadisti za koje se sumnja da su organak Islamske države na Filipinima objavili su snimak na kom se vide taoci opkoljeni militantima.

DVOJICA BOMBAŠA AKTIVIRALA PO PET KILOGRAMA TNT-a: Novi detalji masakra u Ankari!

Oni su navodno kidnapovani na Filipinima prošlog meseca, a na snimku se vide tri muškarca i jedna žena. Tri muškarca mole na snimku kanadske i filipinske vlasti za pomoć, dok se za ženu veruje da je poreklom sa Filipina i ona na snimku ništa ne govori.

Taoci su opkoljeni borcima koji su maskirani i teško naoružani i imaju obeležja Islamske države, ili neke druge terorističke grupe sa sličnim obeležjima.

Maskirani otmičari su se obratili kanadskoj i filipinskoj vladi tražeći da slede njihova uputstva.

Jedan od zahteva je da se obustave sve pokrenute akcije na Filipinima. Koje su to akcije i o kome se tačno radi, nisu precizirali. Veruje se da bi mogli da budu i iz islamske grupe Abu Sajaf koja deluje na ovoj teritoriji.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • el washington nusra front

    15. oktobar 2015 | 07:15

    jesu li i njih obucavali amerikanci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA