KIŠA I VETAR I NAREDNIH DANA: Evo kada možemo da očekujemo prolepšanje!

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. oktobra, u petak biti oblačno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom

  • 1

U većem delu Srbije danas će biti umereno oblačno i vetrovito vreme, a sredinom dana na severu i zapadu posle podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje se jače naoblačenje, mestimično sa kišom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 18 do 23 stepena.

Ujutru po kotlinama jugozapadne i južne Srbije biće mestimično magla, a jutarnja temperatura vazduha kretaće se od osam na jugoistoku do 13 stepeni na jugu Banata.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i na planinama jak, a na jugu Banata i olujni, sa udarima oko 25 metara u sekundi.

U Timočkoj krajini tokom celog dana biće oblačno i hladnije vreme sa slabom kišom ili rosuljom i najvišom temperaturom vazduha oko 12 stepeni.

I u Beogradu će danas biti umereno oblačno i vetrovito vreme, a posle podne očekuje se postepeno naoblačenje, uveče i tokom noći povremeno sa kišom.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 12, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. oktobra, u petak biti oblačno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom.

Duvaće umeren, u košavskom području jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar, sa udarima oko 25 metara u sekundi.

U subotu se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, uz slabljenje vetra, a u nedelju ujutro biće mestimično magla i tokom dana umereno oblačno vreme.

U ponedeljak će biti novo naoblačenje sa kišom, a u utorak pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom.

U sredu se očekuje prestanak padavina, a u četvrtak suvo i hladno vreme.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA