HAPŠENJE U ZATVORU: Mesar u Zabeli osumnjičen za primanje mita!

Instruktor - mesar u Zabeli, G. Đ. uhapšen je juče zbog sumnje da je primio novac od osuđenog lica kako bi mu obezbedio bolje uslove rada

  • 1
Zatvorenik, Čuvar, lisice, rešetke, A Prison Guard Leading a Prisoner Along a Corridor Foto: Profimedia/Corbis

Zaposleni u požarevačkom Kazneno-popravnom zavodu u Zabeli, G. Ð, koji radi na radnom mestu instruktor - mesar, uhapšen je juče zbog osnovane sumnje da je primao mito, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

On je uhapšen pošto je uprava zavoda operativnim radom, došla do informacija da je primio novac od osuđenog lica kako bi mu obezbedio bolje uslove rada.

ČABARKAPA PREBIJEN U ZABELI? Šetao zatvorskim dvorištem, pa grupa zatvorenika naletela na njega?

Požarevačka Policijska uprava privela je G. Ð. Višem javnom tužiocu koji mu je odredio policijsko zadržavanje do 48 sati.

Tri bebe u Srbiji završile su u zatvoru! Evo šta su "skrivile"

U saopštenju se navodi da Ministarstvo pravde i Uprava za izvršenje krivičnih sankcija nastavljaju odlučnu borbu protiv bilo kakvog pokušaja zloupotrebe službenog položaja u ustanovama za izvršenje krivičnih sankcija.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf. rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanovski

    17. oktobar 2015 | 04:45

    A šta tek radi uprava i straža sa sve glavnim nalogodavcima to treba Vučić lično da ispita, vrši se strahoviti mobing nad običnom stražom dok su privilegovani kriminalci, isti ti preletači koji bi majku svoju prodali za fotelju a došli sa nekog brda, nikad gore stanje u Zabeli nije bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA