Sin se grubo našalio s majkom, a način na koju mu je ona uzvratila će vas oduševiti! (FOTO)

Ovaj mladić je oblepio mamin automobil žutim papirićima, ali mu ona nipošto nije ostala dužna!

  • 2

Raskal Dru Barns (19) je napravio nesvakidašnju šalu kada je auto svoje mame oblepio žutim lepljivim papirićima od branika do haube. Međutim, to nije bio kraj, jer je on uslikao svoje remek-delo i postavio fotografije na Fejbuku na kojima je označio (tagovao) svoju majku.

Manijaci i čudaci su joj pretili smrću i silovanjem na Instagramu, a onda je ona odlučila da im se ŽESTOKO OSVETI! (FOTO)

Njegova mama Tanja Hit je bila je šokirana kada je shvatila da je unutrašnjost auta, koji je ostavila na parkingu tokom vikenda, ispunjena sunđerastim lopticama. Ali, ni ona mu nije ostala dužna jer iza svega postoji priča da je i ona uzvratila svom sinu tako što je uvila njegovo vozilo u providnu samolepljivu foliju i ostavila ga tako na putu južno od Sidneja.

Dru je rekao tamošnjim medijima da je njegova mama bukvalno počela da "histeriše" nakon što je otkrila šalu i da je njihova bitka postala popularna na internetu.

Inače, majka i sin stalno pokušavaju da nadmudre i da "podvale" jedno drugom, tako što svakodnevno smišljaju različite nestašne trikove.

Foto: dailytelegraph.com.au Foto: dailytelegraph.com.au

Mladić tvrdi da su ipak potpisali primirje kada se radi o automobilima, ali da neće odustati tako lako od osvete. Najavio je da će se vratiti sa mnogo "većom, boljom i zabavnijom ispalom".

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Игор

    15. oktobar 2015 | 16:36

    Ју Господе Боже свашта свашта! Баш су паметни.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA