TRAGEDIJA: Poslednji momenti oca sa sinom kojeg su bacili sa mosta će vas rasplakati (FOTO) (VIDEO)

Fotografija koja je obišla svet i probudila one iskrene, jake emocije, nastala je u trenutku kada je otac pronašao sina da leži u žbunu, nakon što je dečak bio primoran da skoči s mosta visokog 135 metara. Dečak je preživeo pad, ali je usled zadobijenih povreda 15 dana kasnije preminuo u bolnici

  • 45

Arijel Eskalante Perez (12) iz Gvatemale je hrabri dečak koji učinio nešto veoma ljudsko i zapanjio ceo svet. Naime, kada ga je presrela banda i rekla mu da bira da li će da ubije sebe ili vozača autobusa, on je izabrao da oduzme sebi život!

ZAGRLILA JE SVOJU SESTRU BLIZNAKINJU NA SAMRTI: Ono što je usledilo šokiralo je ceo svet i zauvek promenilo medicinu (VIDEO)

Nikako nije mogao da se odluči za vozača autobusa, jer se i njegov otac bavio tim poslom.

Banda je Arijelu ponudila da izabere da li želi da bude pogubljen mačetom ili da skoči sa mosta. Izabrao je ovo drugo i verovovali ili ne, preživeo je pad sa 135 metara visoke litice. Međutim, pomoć je stigla prekasno.

Spasilačke ekipe, na čelu sa njegovim ocem, tražile su Arijela tri dana bez prestanka i na kraju su ga pronašli. Prebacili su ga u bolnicu i 15 dana pokušavali da ga vrate u život, međutim, bezuspešno.

Fotografija koja je obišla svet i probudila one iskrene, jake emocije, nastala je u trenutku kada je otac pronašao sina da leži u žbunu, nakon pada sa litice.

Poželeo je da ga zagrli što jače može, kao da je znao da se u tom trenutku oprašta od njega.

 

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    16. oktobar 2015 | 15:57

    Majko mila,ne znam šta bi im radio.Jadan otac,dete se spasilo muka.Neka mu je laka zemlja Junaku!A ove čeka kazna kadtad,neče završiti dobro,gamad kukavička.

  • Martina

    16. oktobar 2015 | 15:14

    Duso mila ,tako mali a tako hrabar i neustrasiv.. Koji je to monstrum koji je decaka naterao da skoci ,gde ce vam dusa...

  • Ševarice

    16. oktobar 2015 | 17:08

    Ponekad poželim da se Planeta Zemlja vrati u srednji vek?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA