ZAKAZALI SVADBU PA UDARILI U STUB: Strašna tragedija Suzane i Nemanje (FOTO)

Njih dvoje su zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, a nesreća se dogodila juče ujutru oko osam časova kod stovarišta "Karanović"

  • 16

Verenici Suzana Marjanović i Nemanja Radovanović iz Lazarevca doživeli su saobraćajnu nesreću i Suzana je u komi.

Pregazio ženu na putu, meštani hteli da ga linčuju! (FOTO)

Njih dvoje su zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, a nesreća se dogodila juče ujutru oko osam časova kod stovarišta "Karanović".

- Umesto da se radujemo veselju, molimo se da preživi - rekli su rođaci Suzane Marjanović (23) iz Lazarevca koja je teško povređena kada je "golf" u kojem je bila suvozač udario u betonski stub.

Njen dečko je u ovoj nesreći zadobio lakše povrede.

- Stevan Vasiljević (26) iz Lazarevca izlazio je "fordom fijestom" iz dvorišta. U trenutku kad je u rikverc izašao na glavni put, preprečio je put "golfu" koji je vozio Nemanja Radovanović iz Brajkovca i u nkojem je, na mestu suvozača, bila njegova devojka Suzana Marjanović. Da bi izbegao direktan sudar, Radovanović je pokušao da ukoči, ali vozilo se zanelo i potom zakucalo u betonski stub pored puta - priča izvor iz istrage.

Foto :Facebook/Suzana Marjanović Foto :Facebook/Suzana Marjanović

Odmah su se oko slupanog automobila okupile komšije i radnici stovarišta.

- Čuo se jak udarac. Istrčao sam iz kuće i video užasnu sliku. Slupan auto zakucan u banderu i povređenu devojku koja je sedela pored vozača. Mislim da je bila u nesvesti i kada su je izneli iz olupine. Daj bože samo da preživi. Svi su tako mladi. Mislim da je teško i vozaču "fijeste". Stajao je naslonjen na svoj automobil i gledao u prazno - kaže jedan očevidac nesreće.

Vozač "fijeste", Stevan Vasiljević, sve vreme je ponavljao da nije video "golf".

- Izlazio sam u rikverc na glavni put. Kad sam se okrenuo, bili su udaljeni samo nekoliko metara. Ne mogu da se smirim. Strašno se osećam... Nadam se da će devojka biti dobro - ponavljao je vozač "ford fijeste".

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Nemanja i Suzana zakazali su svadbu za 28. maj sledeće godine. Pre mesec dana su otvorili zajedničku radnju za izradu torti i kolača, gde su krenuli juče ujutru.

- Nemanja radi kao kamenorezac u Šopiću, a devojku s kojom namerava uskoro da se venča i njega povezao je posao. Eto, umesto da se radujemo, sada strepimo za njen život - kažu njihovi poznanici.

- Nemanjin otac Miroslav rekao je njegov sin lakše povređen.

- Suzana i Nemanja su, kao i obično, juče ujutru zajedno krenuli na posao. Kad sam čuo da su se sudarili, noge su mi se odsekle. Tešimo sina i verujemo lekarima, koji kažu da će biti sve dobro. Nadam se da će njihova velika ljubav na kraju pobediti i da ćemo se veseliti idućeg maja - rekao je Nemanjin otac.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    17. oktobar 2015 | 14:12

    Dace Bog da bude dobro i da se oporavi do svadbe.

  • Zoran

    17. oktobar 2015 | 15:04

    Nije njegova krivica ali je vozio dosta brzo da he vozio po ogranicenju sigurno bi stao

  • Logika, sta je to?

    17. oktobar 2015 | 14:28

    "Izlazio sam u rikverc na glavni put...". Treba li jos nesto reci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA