ČUDO NA PLANINI JASTREBAC: Pronađen nestali starac, PET DANA JE LUTAO PO ŠUMI!

Kocić je pre više od pet dana nestao iz kuće. U šumu je krenuo po sekiru koju je ranije zaboravio, ali se izgubio na prostoru između Donje i Gornje Rečice

  • 7

Nakon pet dana od nestanka ekipe policije i Gorske službe pronašli su živog i zdravog Živadina Kocića (74) iz Mikulovca kod Prokuplja koji je nestao na Velikom Jastrepcu!

DRAMA NA PLANINI JASTREBAC: U toku potraga za nestalim muškarcem!

Kako nam je potvrđeno u Hitnoj službi, Kocić koji je pet dana lutao po šumi, nađen je u solidnom opštem stanju.

- U trenutku kada ga je naša ekipa pregledala bio je u svesnom stanju, orijentisan, ali blago aritmičan, malaksao i iznemogao. S obzirom da je punih pet dana proveo u šumi i da je u godinama, opšte stanje je zadovoljavajuće - kaže načelnik Hitne službe u Domu zdravlja u Prokuplju dr Dragan Tomašević.

On dodaje da je Kocić, nakon što mu je ukazana prva pomoć prebačen na interno odeljenje prokupačke bolnice, gde je u toku dalja dijagnostika pacijenta.

Kocić je pre više od pet dana nestao iz kuće, a u tom trenutku je na sebi imao zelenu zimsku jaknu. U šumu je krenuo po sekiru koju je ranije zaboravio, ali se u trenutku izgubio na prostoru između Donje i Gornje Rečice. Danima su ga tražili meštani Mikulovca sa policijom, a poslednjih dana u potragu se uključila i Gorska služba.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    18. oktobar 2015 | 20:10

    Браво господине,свака част! У тим годинама пет дана сам провести у шуми,и при томе остати добро само говори колико су старији људи смиренији, сналажљивији и мудрији од нас. Још једном браво!

  • Bogumil

    18. oktobar 2015 | 18:03

    Pa nađeli je???

  • Ševarice

    18. oktobar 2015 | 19:53

    Pa jel našao sekiru?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA