Ako želite da budete USPEŠNI POSLOVNI ljudi, onda ovo morate da imate!

"Nacionalna poslovna revija", ambiciozni izdavački projekat čiji osnivači su Privredna komora Srbije i Ekonomski institut u svom premijernom izdanju bavi se najaktuelnijim privrednim temama

  • 0

Izašao je prvi broj "Nacionalne poslovne revije", časopisa za poslovne ljude i one koji to hoće da budu. Ovaj ambiciozni izdavački projekat čiji osnivači su Privredna komora Srbije i Ekonomski institut u svom premijernom izdanju se bavi najaktuelnijim privrednim temama, kao što su restrukturiranje i zakonski okvir koji treba da omogući opstanak malih poljoprivrednih gazdinstava.

O ekonomiji, javnim finansijama, stanju u našoj privredi, perspektivama preduzetništva razgovarali smo sa predsednikom vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

Izbor najboljih tekstova iz “Harvard biznis revije”, globalno najuticajnijeg poslovnog magazina, garantuje ekskluzivne poslovne priče sa svih meridijana ali i neophodan transfer znanja i informacija iz razvijenih ekonomija i od svetskih poslovnih lidera.

U ovom broju tako možete pročitati priču o internoj poslovnoj revoluciji ”Samsunga”, intervju sa CEO “Pepsija” Indrom Noji, ženom koja je preporodila ovu kompaniju, kao i savete eminentnih autora koji treba da vam omoguće da postanete bolji menadžeri.

Foto: Nacionalna Poslovna Revija Foto: Nacionalna Poslovna Revija

Za poslovne odluke neophodne su i relevantne informacije o široj slici, a njih vam donose stručnjaci Ekonomskog instituta u delu koji se bavi makroekonomskim aktuelnostima i trendovima kao i njihovim analizama.

Za Nacionalnu Poslovnu Reviju govore i pišu i ministar privrede Željko Sertić, ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović, predsednik PKS Marko Čadež, član Fiskalnog saveta NBS Vladimir Vučković, savetnik u PKS Bojan Đurić, direktor “Simensa” Ugo Ajhlinger, direktor Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović, prvi čovek EMS-a Nikola Petrović, marketinški stručnjak Ivan Bender i direktor grćkog izdanja časopisa “Forin afers” Lukas Kaconis.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA