SRPSKI POLICAJCI SPASLI ŽIVOTE DVE SIRIJSKE BEBE: Rajko i Slobodan heroji Preševa, Srbije i Evrope! (FOTO)

Rajko Popov i Slobodan Zlatanović su pronašli dve napuštene bebe kako leže pored ograde

  • 15

Rajko Popov, pripadnik specijalističke čete odreda žandarmerije Novi Sad i Slobodan Zlatanović, policijski službenik PU Požarevac su 2. oktobra, prilikom obavljanja službenih zadataka na teritoriji Preševa, pronašli napuštene dve sirijske bebe, koje su ležale pored ograde.

VIDEO SAM NAPUŠTENU BEBU KAKO LEŽI, UČINIO SAM ŠTO BI SVAKO NORMALAN UČINIO: Ispovest srpskog POLICAJCA HEROJA

Tim povodom je Sindikat zaposlenih policije uputio dopise predsedniku i premijeru Srbije, kao i ministru i direktoru policije sa predlogom da Rajko Popov i Slobodan Zlatanović budu javno pohvaljeni i nagrađeni zbog svoje humanosti i spašavanja života dve sirijske bebe.

Kad vidite ovu fotografiju SRPSKOG POLICAJCA sa BEBOM izbeglicom, biće vam jasno šta Sirijci misle o nama (FOTO)

Po pronalasku beba policijski službenici hitno su reagovali i napuštene bebe predali zdravstvenim radnicima kako bi se utvrdilo da nemaju zdravstvenih problema.

- Kao predsednik sindikata u razgovoru sa policijskim službenicima uvideo sam da se radi o ljudima profesionalcima gde je izražena sva njihova hunmanost i kako oba policijska službenika kažu - “Nisu nam bitne pohvale, nagrade, nama je bitno da smo spasili dve male bebe, dva mala života i nismo mogli da ih ostavimo - naveo je u saopštenju Dragan Đukić, predsednik sindikata.

Sindikat zaposlenih policije javno pohvaljuje policijske službenike koji su još jednom pokazali koliko velika srca imaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, kolika humanost vlada među svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i da su svojim postupkom pokazali Evropi i Svetu pravu sliku Policije Srbije.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    20. oktobar 2015 | 14:18

    Ovo je stvar LICNE LJUDSKOSTI A NE MUP-a, pa valda je i normalno biti human i tako odreagovati. Cini dobro da ti se dobro i vrati, test humanosti cista desetka, bravo momci ♡♡

  • milan

    20. oktobar 2015 | 14:22

    Bravo momci

  • Radza

    20. oktobar 2015 | 15:26

    I treba ih pohvaliti tacno je da je normalo to sto su uradili i da bi trebalo svako da reaguje na takav nacin. Ali u danasnje vrijeme smo pretrpani informacijama o ruznim stvarima tako da ovakve humane stvari treba svakako pozencirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA