UKRALI MU AUTOMOBIL DOK JE BIO NA SVADBI: Lopovi pljačkali luksuzna vozila, pa delove prodavali na internetu!

U luksuznom vozilu kod lopova nađena je kompletna aparatura za obijanje i krađu. Koristili su i takozvani ometač signala koji je omogućio deaktiviranje alarma na vozilu i pad mreže mobilne telefonije

  • 6

Policijska patrola Obrenovca uhapsila je Marka K. (31) i Bojana B. (20) nakon što je vlasnik "audija A6" sa nemačkim registarskim tablicama prijavio da se sumnjivi mladići vrzmaju oko njegovog automobila.

KRADLJIVAC AUTOMOBILA SLOMIO NOGU POLICAJCU: Ceo grad juri lopova!

Vozilo je bilo parkirano kod jedne kafane u kojoj je bila svadba. Od trenutka prijave do hapšenja prošla su samo četiri minuta, a za to vreme osumnjičeni su uspeli da ukradu i startuju automobil.

U luksuznom vozilu kod lopova nađena je kompletna aparatura za obijanje i krađu. Lopovi su koristili i takozvani ometač signala koji je omogućio deaktiviranje alarma na vozilu i pad mreže mobilne telefonije.

Daljim radom u garaži jednog od osumnjičenih pronađen je "passat B5", ukraden pre sedam dana i delovi još najmanje sedam luksuznih vozila. Osumnjičeni su ukradene automobile rasturali u delove, a zatim ih preko interneta prodavali i brzom poštom slali naručiocima.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(E. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA