POPIO PIVO S KOMŠIJAMA, PA SE RAZNEO KAŠIKAROM U AUTOMOBILU! Jezivi detalji samoubistva koje je potreslo Srbiju

N. S. (40) iz Bele Palanke poginuo je kad je aktivirao bombu kašikaru u svojoj „opel korsi“, a tragedija se dogodila u ponedeljak uveče na starom putu Bela Palanka - Pirot, kod sela Kremenice

  • 2

N. S. (40) iz Bele Palanke poginuo je kad je aktivirao bombu kašikaru u svojoj „opel korsi“, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je nesrećni čovek odlučio da sebi oduzme život zbog porodičnih problema.

SRPSKI HOROR: Digao sebe u vazduh ručnom bombom?!

Tragedija se dogodila u ponedeljak uveče na starom putu Bela Palanka - Pirot, kod sela Kremenice, inače rodnog sela njegove majke.

Neposredno pre nesreće Stojković je s komšijama sedeo ispred prodavnice u selu Kremenici i pio pivo.

- Nenad je došao iz Niša u ponedeljak po podne. Po običaju je obišao rodnu kuću, u kojoj žive podstanari, i nas komšije. Družili smo se prilikom svakog njegovog dolaska ispred prodavnice preko puta, pa i te večeri. Ćaskali smo uz pivo o raznim stvarima. On se ponašao uobičajeno, pričao i šalio se s nama. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Razišli smo se uveče, kad je krenuo za Niš. Pozdravili smo se, a onda se ispostavilo da se nekoliko minuta kasnije ubio - kaže Stojkovićev komšija.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Prema rečima njegovih poznanika, Stojković je do svoje 19. godine živeo u Beloj Palanci s roditeljima.

- Otac mu je poreklom iz Velikog Krčimira, a majka iz Kremenice. Odselio se u Niš, gde se oženio, ali kasnije se razveo. Posle smrti oca živeo je u Nišu s majkom i sestrom, koja sada radi kao medicinska sestra u Gadžinom Hanu. U Belu Palanku dolazio je da obiđe rodnu kuću. Čuli smo da se majci žalio na porodične probleme, a navodno joj je pre nekoliko dana rekao da mu više nije do života - kažu njegovi poznanici.

Zamenica javnog tužioca u Pirotu Sonja Nešić je, posle uviđaja, dala nalog da se izvrši obdukcija.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    21. oktobar 2015 | 07:59

    Boze me sacuvaj, sta je ovim ljudima? Milion puta sam imala probleme do guse, pa se nisam ubila. Covek treba da se bori sa njima a ne da digne ruku na sebe. Dali je to slabost ili trenutna neuracunljivost, djavo bi ga znao, uglavnom ista prica vecine od njih:prvo popiju ili se napiju, a onda ubiju. Bozeee.pomozi Srbiji i srbima!

  • Mile

    21. oktobar 2015 | 10:51

    Kud plovi ovaj brod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA