"LEŽIM OVDE VEĆ POLA SATA. SAMA SAM PALA SA ZGRADE": Stravični vapaj devojčice iz Novog Sada!

- Rekla mi je da je sama pala pre pola sata. Nije mi objasnila kako je do toga došlo - priča prolaznik koji je pronašao devojčicu

  • 0

Kako pišu ''Večernje novosti'' maloletna M. L. pala je u dvorištu zgrade Radničkog univerziteta u centru Novog Sada.

DEVOJČICI (15) POLOMLJENA LOBANJA I KIČMA: Pronađena u teškom stanju na ulici u Novom Sadu

- Ležim ovde već pola sata. Sama sam pala sa zgrade - prve su rečenice koje je izgovorila maloletna M. L. kada ju je pre dva dana u dvorištu zgrade Radničkog univerziteta u centru Novog Sada pronašao prolaznik.

Devojčica je oblivena krvlju, nepomično ležala pored napuštene konstrukcije.

Čovek koji je pronašao devojčicu, odmah je pozvao Hitnu pomoć. U međuvremenu, dok su čekali lekare, devojčici koja je bila svesna je pomogao koliko je mogao.

- Rekla mi je da je sama pala pre pola sata. Nije mi objasnila kako je do toga došlo. Pokrio sam je jaknom, jer joj je bilo hladno. Iz moje firme, koja je u blizini, doneo sam joj vode i čaj, da se ugreje - rekao je prolaznik koji je pronašao devojčicu i koji nije želeo da otkrije svoj identitet.

Foto-Ilustracija: Telegraf.rs Foto-Ilustracija: Telegraf.rs

Prema rečima sagovornika ''Večernjih novosti'', devojčica nije mogla da ustane, pričao je sa njom do dolaska medicinara, da ne bi zaspala ili se onesvestila.

- Nije mi rekla da je na zgradi bila sa nekim. Nije mogla da ustane čak ni kad je došla medicinska ekipa. Sve vreme je bila svesna, a i lekaru je ponovila da je sama pala - ispričao je prolaznik.

M. L.  je smeštena u dečju bolnicu i njeno zdravstveno stanje i u utorka je bilo nepromenjeno. Ona bi trebalo da bude operisana, jer je prilikom pada zadobila prelom lobanje i kičmenog stuba.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA