HAOS U PRIVATNOM VRTIĆU: Neko je izgrizao dete po licu, nadležni ćute, MAJKA OČAJNA (FOTO)

Hrvatica iz Dubrovnika Paola Burđelez postavila je na svom Fejsbuku slike svog deteta koje je povređeno u privatnom vrtiću u tom gradu. Dete je na obrazu imalo dva velika ugriza

  • 7
Foto: Facebook/Paola Burđelez

Foto: Facebook/Paola Burđelez

 

Nasilje među decom i mladima tema je o kojoj se sve češće raspravlja poslednjih godina, ali postavlja se i pitanje šta da se uradi kada se nasilje među decom događa u vrtiću.  Nažalost, postoje i takvi slučajevi, a pravovremena i pravilna intervencija može i te kako ublažiti traumu i kod dece i kod roditelja.

 

Hrvatica iz Dubrovnika Paola Burđelez postavila je na svom Fejsbuku slike svog deteta koje je povređeno u privatnom vrtiću u tom gradu. Dete je na obrazu imalo dva velika ugriza.

 

Ona je na Fejsbuku opisala i šta se sve dogodilo:

 

Incident se dogodio 13.10. kada je žena kao i obično odlazila u vrtić po dete. "Kad smo krenuli kući pogledala sam obraz i shvatila da na obrazu ima veliki ugriz!

 

Naravno, vratila sam se i pitala vaspitačice koje nisu znale šta se tačno dogodilo. Verovala sam im da je u pitanju trenutak nepažnje, ali moje dete je bilo natečeno od plača. Pokušala sam da razgovaram s vlasnicom vrtića kao s pedagogom i roditeljem. Odbijala je da mi se javi. Do danas nisam dobila njen odgovor.

 

Svoje dete, naravno, više ne vodim u taj vrtić" - napisala je između ostalog Paola. Vlasnica vrtića Dubravka Mehaković i dalje se nije oglasila povodom incidenta.

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs / Izvor: Dubrovniknet.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aco

    21. oktobar 2015 | 18:49

    ovo ne lici na ujed

  • ja

    21. oktobar 2015 | 18:28

    ovo dete nije ujedeno vec udareno sa nekim predmetom koji je valjkastog oblika.kako ugrizo moze da sa ostavi otisak punog kruga i to dva puta identicno.ugriz bi vise imao olik ragbi lopte nego punog kruga!!!!

  • Makarije

    21. oktobar 2015 | 18:19

    Ovo nije ugriz. Otisak od neke igracke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA