SVAKA ČAST: Učiteljica sama opremila biblioteku svojim učenicima! (FOTO)

Biblioteci, koja je za sada skromna, potrebno je još knjiga. Zato je ona pozvala ljude dobre volje da ukoliko žele, povećaju fond, odnosno poklone knjige za nju

  • 4

Biblioteka u školi u Donjem Kordincu, koja je istureno odeljenje Osnovne škole "Milić Rakić Mirko" otvorena je zahvaljujući učiteljici Jeleni Babić, koja je sama prikupila knjige za nju. Deo knjiga je njen lični prihod, deo su obezbedili donatori, a poneke je učiteljica sama i kupila.

O OVIM LOPOVIMA PRIČA CELA SRBIJA: Opljačkali biblioteku, pa sve vratili i napisali "Žao mi je, nikad više"! (FOTO)

- Bilioteka za sada ima oko stotinak knjiga, namenjena su pre svega osnovcima, tako da će i učenici viših razreda koji ne pohađaju više našu školu u Donjem Kordincu, moći ovde da nabave lektiru ili neko zanimljivo štivo – objašnjava učiteljica.

DA LI ĆEMO PONOVO BITI KULTURNA NACIJA? Evo koliko Beograđani vole da čitaju!

Ona dodaje da je na ideju došla, jer želi da i sedmoro đaka koji su trenutno u školi imaju priliku da čitaju i zavole knjigu.

Biblioteci, koja je za sada skromna, potrebno je još knjiga. Zato je ona pozvala ljude dobre volje da ukoliko žele, povećaju fond, odnosno poklone knjige za nju.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA