HOROR: Dečak propao kroz mrežu igraonice u supermarketu, zadobio FRAKTURU LOBANJE, tvrdi otac!

- Nisam podneo prijavu policijskoj stanici, ali ću tužiti "Super Vero" zato što igralište nije bezbedno. Kako je palo moje dete, može da padne bilo koje drugo. Njegov život je bio ugrožen zato što je zaštitna mreža puna rupa - rekao je dečakov otac

  • 7

Petogodišnji dečak zadobio je frakturu lobanje i hematom na mozgu nakon što je propao kroz mrežu igraonice u supermarketu "Super Vero" u nedelju uveče, tvrdi njegov otac, a prenosi Blic.

Dečakov otac Nebojša Noveski krenuo je sa sinom u supermarket, a kako bi nesmetano obavio kupovinu, sina je, kao i obično, ostavio u igraonici sa ostalom decom.

- Sve je bilo u redu, dok ga u trenutku nisam izgubio iz vida, a u sledećem video kako sedi nepomično na mestu na kom je pao i plače. Bolela ga je glava i odmah smo se zaputili u Tiršovu, gde su nakon skeniranja rekli da ima dvostruku frakturu lobanje i hematom na glavi - ispričao je dečakov otac.

On je napomenuo da je dečak zadržan na odeljenju neurohirurgije.

HOROR: Petogodišnje dete palo sa šestog sprata!

Noveski je ispričao da oni često dolaze u ovaj supermarket i da se svakog puta dečak igra sa drugim mališanima u igraonici.

- Nisam podneo prijavu policijskoj stanici, ali ću tužiti "Super Vero" zato što igralište nije bezbedno. Kako je palo moje dete, može da padne bilo koje drugo. Njegov život je bio ugrožen zato što je zaštitna mreža puna rupa - rekao je Noveski.

Iz pomenutog supermarketa rekli su da nisu znali za ovaj incident jer nije bio prijavljen.

- Teško nam je da poverujemo da se to dogodilo u našem marketu jer nam niko nije prijavio ovaj događaj. Moramo utvrditi šta se tačno desilo i naknadno ćemo vam poslati odgovor - rekli su ovom beogradskom dnevnom listu.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    22. oktobar 2015 | 11:42

    A moj muz me smarao da vodimo sina bas u tu igraonicu. Posto ja inace odbijam da ga igde vodim u igraonicu, sem kad je neciji rodjendan, svi me gledaju kao da sam luda. Cinjenica je da, cast izuzecima, igraonice predstavljaju kaveze sa vestackim osvetljenjem i vazduhom gde vam niko ne garantuje bezbednost deteta, stavise u supermarketskim i onim igraonicama u npr. robnim kucama, na benzinskim pumpama, i sl. uvek stoji natpis da nisu odgovorni za bezbednost dece i da je odgovornost iskljucivo na roditeljima. Naravno da su roditelji duzni da paze svoje dete, ali ako je sprava nebezbedna, na koji nacin je to odgovornost roditelja? I kako neko moze da postavi sprave i da onda nema nikakvu odgovornost? Zato sine moj, i leti i zimi, idemo napolje, u park, da se igras, trcis, skaces i sl. Pa iako oders kolena, laktove i sl. nista strasno. naravno, i sprave u parku su cesto nebezbedne, pa sam srela coveka cije je dete propalo kroz nepravilno pricvrscen tobogan i slomilo kljucnu kost, i jos su srecni sto vrat nije slomio ili sto mu metal nije iseako neki veci krvni sud. Naravno da zalbe nadleznima nista nisu donele, jos su coveka izvredjali da on kao pekar ne moze da bude merodavan da daje ocene o povredama svog deteta!

  • Vis

    22. oktobar 2015 | 13:42

    A da li uopste u toj igraonici ima animatora ili roditelji samo tako puste decu da se igraju bez ikakvog nadzora.Ako ima animatora nemoguce je da nisu videli rupe

  • Oldboy86

    23. oktobar 2015 | 01:37

    Tvrdi otac??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA