NESTALA SA LICA ZEMLJE: Devojka koja je "sekla vene" nije primljena u bolnicu!

Devojka koja je fotografije isečenih vena zbog neuzvraćene ljubavi, iz minuta u minut objavljivala na svom Fejsbuk profilu, nije primljena u Klinički centar Kragujevac

  • 7

Kragujevčanka, koje je navodno isekla vene, nije primljena u Klinički centar Kragujevac, jedinu ustanovu u tom gradu koja je mogla da zbrine osobu u takvom stanju.

Portparol KC Kragujevac Vanja Đorđević rekla je za Telegraf da ni juče, kao i u toku noći a ni danas osoba sa takvim povredama nije tražila pomoć kod njih.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) SRPKINJA ISEKLA VENE NA FEJSBUKU?! Tragedija uživo na društvenoj mreži!

- Takva osoba nije primljena ni u Urgentni centar, ni na Odeljenje psihijatrije, niti u bilo koje drugo odeljenje naše zdravstvene ustanove - rekla je Đorđević.

"BIĆE TI ŽAO, PROKLET BIO": Ugašen profil devojke koja je na Fejsbuku objavila slike sa PRESEČENIM VENAMA!

 I u Policijskoj upravi u Kragujevcu kažu za Telegraf da od početka oktobra do danas nisu imali asistenciju zbog devojke koja je isekla vene ili na bilo koji drugi način nanela sebi povrede.

- Proverili smo u našoj bazi, ali od 1. oktobra do danas nismo imali devojku pod tim imenom i prezimenom koja je isekla vene ili bilo šta drugo uradila sebi. Kada su takve situacije, uglavnom, dobijamo poziv od Hitne pomoći, ali ni njega nije bilo zbog te osobe  - kaže Slobodan Lazarević, zadužen za odnose s medijima u PU Kragujevac.

Devojka je navodno sekla vene zbog neuzvraćene ljubavi, i to iz minuta u minut objavljivala na svom Fejsbuk profilu, koji je, kao što smo objavili u pretjodnom tekstu, u međuvremenu ugašen.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    23. oktobar 2015 | 18:07

    Jao boze,pa ovo je foliraza,tj glupost devojke koja zeli da privuce paznju,sto je i uspela.... zrela je za psihijatriju!

  • Al Pacino

    23. oktobar 2015 | 15:08

    Ljudi,pogledajte usta! Pogkledajte boju onog-vec cega ...

  • Република Српска

    23. oktobar 2015 | 20:25

    А колико је кечапа потрошила

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA