DA LI JE PENZIONER ĐURA UZEO 2.000.000 EVRA NA LOTOU: Ludnica na Zvezdari, svi traže srećnog dobitnika

Ne zna se tačno ko je srećni dobitnik sa Zvezdare, ali neki kažu da je u pitanju penzioner Đura koji je godinama strastveni igrač lotoa. Njemu se od petka gubi trag iako je svakodnevno bio na Đeram pijaci

  • 18

Čitava beogradska Zvezdara od petka je na nogama jer se spekuliše da je baš tamo otišla sedmica na lotou vredna 243.927.775 dinara ili oko dva miliona evra, piše Informer.

PALA SEDMICA: Zvezdarac uplatio 720 DINARA, dobio 2 MILIONA EVRA na Lotou!

Ne zna se koje ko srećni dobitnik, ali se pretpostavlja da je u pitanju izvesni penzioner Đura koji je godinama strastveni igrač lotoa. Njemu se od petka gubi trag iako je svakodnevno bio na Đeram pijaci.

Stana Šćekić, čija se tezga nalazi na samom ulazu u Đeram pijacu, smatra da bi njihov komšija Đura mogao biti srećni dobitnik.

- Priča se da je čika Đura dobio sedmicu. Evo, nema ga na pijaci već dva dana, a ranije je ovde bio svakodnevno. Sumnjivo mi je to... Đura je penzioner, ima oko šezdesetak godina. Stanuje blizu pijace, pa na svima koji ovde imamo tezge uplaćuje loto tikete. Tu je za sve što nam treba, šalimo se da je naš potrčko. Ode nam do pošte, prodavnice, a mi ga častimo i svima dobro - priča Stana Šćekić za "Informer".

Stanin kolega sa tezge kaže da je Đura srećnik.

Printskrin: TV Prva, freeimages.com/Jean Scheijen Printskrin: TV Prva, freeimages.com/Jean Scheijen

- Oće Đuru pare, srećnik je on. Čudi i mene što ga od jutros nema na pijaci. Da ga nije strefila srčka kad je video koliko je love dobio - kaže on.

Prodavačica na Đeram pijaci, Mirjana Gačić, kaže da pola ove pijace igra loto i da ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se nekom od njih posrećilo.

- Đura i meni uplaćuje tikete. Bilo bi pravedno da je on dobitnik ili neko drugi s pijace, svejedno. Evo ja deset godina igram loto. Kada bih dobila sedmicu, častila bih celu pijacu, zatvorila ovu tezgu i otišla na put oko sveta - priča Mirjana Gačić.

Samo prodavac Žika Radojčić smatra da Đura nije dobitnik.

Foto: lutrija.rs Foto: lutrija.rs

- Ma nije Đura, otkud vam to? Da je on dobio sedmicu, njega bi strefio infarkt. Jutros je bio tu, mogu se zakleti da sam ga video - kaže Žika Radojičić.

Na uplatnom mestu iu Bulevaru kralja Aleksandra 125 juče je bila velika gužva. Svi su svraćali da provere da li je baš ovde uplaćen dobitni tiket.

U Državnoj lutriji Srbije potvrđuju da je anonimni dobitnik na svom listiću uplatio kombinacije za 720 dinara.

- Ovo je druga sedmica u ovoj godini, a prva na teritoriji Zvezdare od 2007. godine. Igrač, koji je u jednoj od 10 uplaćenih kombinacija pogodio brojeve 5, 8, 16, 18,29, 26 i 29, za ovaj dvomilionski dobitak uplatio je 720 dinara, s obzirom da je odigrao i jedan Joker berj. Iako je Beograd najsrećniji grad kada su u pitanju premije sa sedam pogodaka jer su na njegovoj teritoriji uplaćena čak 32 dobitna listića, ovo je tek drugi put da je dobitnik uplatio tiket na opštini Zvezdara - nbavode u Državnoj lutriji Srbije.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tale

    26. oktobar 2015 | 11:34

    Priča za malu decu. Verujem da nema dobitnika. Samo nas zamajavaju.

  • Slobo

    26. oktobar 2015 | 11:26

    Zasto ga traze? Pustite coveka da se malo pribere i da uziva! Srecno, i nikom nista negovori.

  • Gile

    26. oktobar 2015 | 11:25

    Pustite coveka na miru samo cete da mu natovarite bedu na vrat.nek je sa srecom ko god da je dobio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA