"DA SU GADAFI I SADAM JOŠ UVEK ŽIVI, SVET BI BIO BOLJE MESTO": Kandidat za predsednika Amerike šokirao SVET!

- Obojica su učinila zločine protiv svog naroda, ali sada ljudima odsecaju glave. Danas je mnogo gore nego što je kad bilo pod vlašću Huseina i Gadafija - rekao je kandidat za predsednika SAD

  • 44

Da su Sadam Husein i Moamer el Gadafi još uvek živi, svet bi bio bolje mesto, jer ono što je došlo posle njih je mnogo gore, rekao je republikanski kandidat za predsedničke izbore SAD Donald Tramp.

SVIĐA MI SE ŠTO PUTIN BOMBARDUJE ISLAMSKU DRŽAVU DO BESVESTI: Donald Tramp podržao rusku intervenciju u Siriji

- Pogledajte Libiju i Irak. U Iraku pre nije bilo terorista. Sadam bi ih ubio odmah, a ne kao sad, Irak je Harvard terorizma - rekao je Tramp za Si-En-En.

- Ne govorim da da on nije loš momak, on je bio užasan, ali je tada bilo mnogo bolje nego sad. Irak je kamp za teroriste. Ne postoje više ni Libija ni Irak, sve je to uništeno i bez kontrole. Niko ne zna šta se tamo stvarno dešava - nastavio je Donald Tramp.

 

I Husein i Gadafi su bili diktatori u svojim zemljama. Husein je ubijen kada su američke snage bombardovale njegove položaje pod izgovorom da on poseduje "oružje za masovno uništenje", što se na kraju dokazalo da nije istinito.

Gadafija su usmrtili pobunjenici tokom bombardovanja NATO snaga Libije, kada je poražena libijska armija svrgnut dugogodišnji lider.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

OVO JE BILA ZEMLJA BUDUĆNOSTI DOK JE NISU UNIŠTILI: Ovako se živelo u Libiji pod Gadafijem! (FOTO)

- Obojica su učinila zločine protiv svog naroda, ali sada ljudima odsecaju glave. Danas je mnogo gore nego što je kad bilo pod vlašću Huseina i Gadafija. U Libiji je katastofa. U Iraku je katastrofa. U Siriji je katastrofa. Na celom Bliskom istoku. I sve su to digli u vazduh Hilari Klinton i Barak Obama - kazao je Tramp.

Kako bi uopšte izgledao svet da su Gadafi i Husein još uvek živi?

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avetna Miluša (Sovija)

    26. oktobar 2015 | 23:57

    Tako je pricao i Kenedi

  • kamy

    26. oktobar 2015 | 23:13

    Sve izjave su u cilju dolaska na vlast, kada bude na vlasti morace da slusa gazde. Uostalom kao i vecina SAD-e predsednika!!!

  • Комуниста

    27. oktobar 2015 | 08:20

    Добро и паметно прича ова богата марионета. Највећи злочин Гадафија састоји се у томе што је Либијски народ живео боље него амерички. Ако изузмемо алкохол, већа демократија је била у Либији него у Америци.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA