STVARNO PRESEKLA VENE: Otkrili smo istinu o tragediji devojke koja je DIGLA SRBIJU NA NOGE! (FOTO)

Kako saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, devojka je zaista nanela sebi povrede dobro se isekavši po ruci, a zatim je, nakon što je postavila fotografije na svoj profil, otišla u obližnju seosku kafanu i napravila haos

  • 49

Devetnaestogodišnja M. P. iz sela Trešnjevica kod Paraćina, nakon što je isekla vene i otišla u kafanu gde je napravila incident, završila na Odeljenju psihijatrije Opšte bolnice u Ćupriji.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) SRPKINJA ISEKLA VENE NA FEJSBUKU?! Tragedija uživo na društvenoj mreži!

NESTALA SA LICA ZEMLJE: Devojka koja je "sekla vene" nije primljena u bolnicu!

Devojka koja je sekla vene i krvave fotogafije iz minuta u minut pre dva dana postavljala na svoj Fejsbuk profil, sa porukom da je to učinila zbog neuzvraćene ljubavi – uopšte se nije šalila.

"BIĆE TI ŽAO, PROKLET BIO": Ugašen profil devojke koja je na Fejsbuku objavila slike sa PRESEČENIM VENAMA!

Telegraf je danas uspeo da otkrije identitet nesrećne mlade žene koja je pokušala da se ubije, zbog čega je šokirala celu Srbiju, a mnogi su bili ubeđeni da je u pitanju blef.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Kako saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, devojka je zaista nanela sebi povrede dobro se isekavši po ruci, a zatim je, nakon što je postavila fotografije na svoj profil, otišla u obližnju seosku kafanu i napravila haos. Povrede, na sreću, nisu bile smrtonosne.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Mislim da je pila tablete i pivo. Kad je ušla u kafanu, počela je da galami, a gosti, videvši je onako krvavu i van sebe, odmah su pozvali službu hitne medicinske pomoći. Hitna je došla vrlo brzo, ali ni dežurni lekar nije mogao da uspostavi komunikaciju sa njom, niti mu je dozvolila da joj ukaže pomoć. Napala ih je, pa je onda pozvana policija, koja je odmah došla i na kraju je devojka prevezena na psihijatrijsko odeljenje Opšte bolnice u Ćupriji - kaže naš izvor.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Sa samo 19 godina, ova žena već ima dvogodišnje dete, a sama potiče iz razorene porodice. Saznajemo takođe da ovo nije prvi put da pravi slične incidente, zbog čega lekari treba ozbiljno da se pozabave njenim mentalnim zdravljem, navodi naš izvor.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    26. oktobar 2015 | 18:48

    Тешко оном ко има било каквих психичких, или душевних проблема. Они су за жаљење, а не за осуде. Надам се да ће ова жена бити добро!

  • Zemljanka

    26. oktobar 2015 | 18:39

    Najlakse je, ali i najnehumanije kritikovati, treba djevojci pomoći bez obzira sto vjerojatno nije slišala roditelje.

  • xXx

    26. oktobar 2015 | 20:29

    Curo, ne izigravaj kretena! Samo trudom i uspehom ces postici ono sto zelis, ne biraj najlaksi nacin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA