UPOZORENJE ZA VOZAČE U SRBIJI: Danas OBAVEZNO vozite sporije, MAGLA JE!

Prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 91 saobraćajna nezgoda u kojima su 42 osobe povređene, a jedno lice je smrtno stradalo

  • 0

Auto moto savez Srbije (AMSS) savetovao je danas vozačima da zbog magle održavaju veće odstojanje između vozila i da sporije voze.

Magla je uzrok usporene vožnje, povećanog broja saobraćajnih nezgoda i lančanih udesa, navedeno je u saopštenju. Ujutro i pre podne mestimično se očekuje magla, a po kotlinama njeno duže zadržavanje ili niska oblačnost.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Od danas do 31. oktobra od 07.00 do 17 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje "Vrbas" do petlje "Novi Sad" (kanal DTD), smer ka Novom Sadu. Radovi će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 91 saobraćajna nezgoda u kojima su 42 osobe povređene, a jedno lice je smrtno stradalo. Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 46 saobraćajnih nezgoda u kojima je 15 osoba povređeno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA