AKO PREPOZNATE OVOG ČOVEKA, DOBIĆETE 20.000 EVRA: Oteo je dečaka iz Bosne! (VIDEO)

- Mohamedov potencijalni otmičar ima bradu i masnu kosu, nosi naočari i u ruci jednu plastičnu kesu iz samoposluge REWE - prenose mediji, navodeći da je nepoznati muškarac star između 35 i 50 godina i da je dečaka vodio za ruku

  • 6

Državno tužilaštvo i dve privatne osobe raspisale su nagradu do ukupno 20.000 evra za one koji imaju informaciju o otmičaru malog Mohameda, izbegličkog dečaka iz Bosne koji je početkom meseca nestao u Berlinu, a policija je objavila video potencijalnog otmičara, prenose danas nemački mediji.

IMA LI OVO VEZE S OTMICOM DEVOJČICE U BEOGRADU? I u Sarajevu pokušali da otmu dečaka!

Video potiče sa jedne sigurnosne kamere, postavljene nedaleko od Pokrajinskog zavoda za socijalnu i zdravstvenu zaštitu (LAGeSo).

Policija, kako se navodi, već dve sedmice traga za tim nepoznatim čovekom.

- Mohamedov potencijalni otmičar ima bradu i masnu kosu, nosi naočari i u ruci jednu plastičnu kesu iz samoposluge REWE - prenose mediji, navodeći da je nepoznati muškarac star između 35 i 50 godina i da je dečaka vodio za ruku.

 

Mohamed, koji ima četiri godine, nestao je 1. oktobra ispred centra za prijavljivanje novopridošlih izbeglica, gde je bio sa majkom Aldijanom Januzi, starom 28 godina i bratom Kevinom (pet meseci) i sestrom Melinom (devet godina).

Majka je Mohameda, kako navode mediji, ispustila iz vida i dečak je zatim nestao.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Šumadinac

    27. oktobar 2015 | 15:56

    Voleo bi da ga prepoznam negde i netreba ni 20 dinara

  • Muhamed - Zenica

    27. oktobar 2015 | 16:29

    Mene opet interesuje sta je ta majka iz BiH trazila ispred centra za prijavljivanje novopridošlih izbjeglica ? Ona garant nije novopridosla, ako je iz BiH. Interesantno je i to sto se preziva Januzi. To nije prezime sa nasih prostora. U svakom slucaju, nadam se da ovo dijete nece biti zrtva nekog manijaka, a i da majka nije povezana sa nekim mogucim teroristom koji koristi ovo dijete radi kamuflaze.

  • ma da

    27. oktobar 2015 | 17:17

    Da vidim da ima masnu kosu takodje i perut

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA