SEKS NAPLAĆIVALE 100 EVRA, KLIJENTI IM BILI BOGATI ARAPI: Prekinut lanac elitne prostitucije!

Uhapšene osobe se sumnjiče da su organizovale pružanje seksualnih usluga na području Kantona Sarajevo i šire, tako što su ostvarivali kontakte s korisnicima i posredovali u dogovorima, a zatim su na dogovoreno mesto prevozili osobe koje su pružale seksualne usluge i dolazili po njih

  • 9

Bosanskohercegovačka državna Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) u Sarajevu je sprovela akciju "Lipstick", s ciljem hapšenja osoba odgovornih za navođenje na prostituciju i pranje novca.

ZA SEKS NA BRZAKA ZARAĐUJEM 200 EVRA: Ispovest studentkinje Maje koja se bavi prostitucijom će vas šokirati!

Prema informacijama iz SIPA-e,više žena saslušano je u svojstvu svedoka.

Navodno, klijenti sarajevskih prostitutki uglavnom su bili strani državljani, najčešće arapskog i turskog porekla. Cena seksualnih usluga iznosila je oko 200 KM (100 evra).

SIPA-ini službenici jutros su u akciji uhapsili tri osobe: S.K. (1984), O.N. (1978) i M.Š. (1989) pod sumnjom da su odgovorni za organizovani kriminal, navođenje na prostituciju i pranje novca.

Printskrin: YouTube/Julie heels Printskrin: YouTube/Julie heels

Osobe se sumnjiče da su organizovale pružanje seksualnih usluga na području Kantona Sarajevo i šire, tako što su ostvarivali kontakte s korisnicima i posredovali u dogovorima, a zatim su na dogovoreno mesto prevozili osobe koje su pružale seksualne usluge i dolazili po njih.

NAJEZDA ELITNIH PROSTITUTKI NA BEOGRAD: Beže iz Crne Gore, pravac Srbija!

Prvoosumnjičeni je za navedene usluge naplaćivao 50 odsto od dogovorenog iznosa, čime je stekao znatnu protivpravnu imovinsku korist.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Tokom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji mogu da posluže kao dokaz u daljem postupku, i to: mobilni telefoni, SIM kartice, određeni novčani iznos, dva komada vatrenog oružja s municijom i drugi predmeti.

Osobe lišene slobode privedene su u službene prostorije SIPA-e gde se kriminalistički obrađuju, nakon čega će, uz izveštaj o postojanju osnova sumnje o počinjenom krivičnom delu i počiniocima, biti predate na dalje postupanje Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duje

    30. oktobar 2015 | 18:20

    Koja je to elitna prostitucija za 100 eura.

  • Srp

    30. oktobar 2015 | 18:20

    Ako su bez posla bolje je to nego da kradu i prose.

  • Cica-mica

    30. oktobar 2015 | 20:32

    e radije bi cistila po Cio dan wc.nego da mi dolaze muskarci na ispraznivanje bäää stvarno Kako mogu..,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA