KRVAVA TUČA U SREDNJOJ ŠKOLI: Pobile se tri učenice, intervenisala policija!

Dve učenice su zadobile ogrebotine, a učesnice u tuči tek treba da budu saslušane

  • 5
Tuča žena, žene, devojka, devojke, učenice, zlostavljanje, nasilje, šamaranje, davljenje, davi, udavila maltretiranje, snaja, svekrva, fajt Foto: Milena Đorđević

Učenice Hemijsko - tehnološke škole u Vranju A.N. (18), J.S. (18) i T.S. (18) potukle su se u utorak u prepodnevnoj smeni u ovoj školi.

NEMOJ DA JE ČUPAŠ, NABODI JE PESNICOM: Jeziva tuča srednjoškolki u Kruševcu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prilikom incidenta intervenisala je policija, a uzrok tuče još nije poznat. Prema saopštenju portparola PU Vranje Gorana Jovčića, rad na ovom slučaju je u toku.

- Prijavljen je slučaj u 12:05 u Hemijskoj školi i imamo izjave direktora i profesora. Po izjavi profesora, dve učenice su zadobile ogrebotine, a učesnice tek treba da budu saslušane - istakao je Jovčić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Direktor Hemijske škole Nenad Mišić ispričao je da je tačno da su se učenice potukle i dodao da su one dobile zadatak da u pisanoj formi daju izjavu o ovom događaju.

- Doći će školski policajac da to rešimo. Što se tiče devojčica, sličnih događaja nikada nije bilo u našoj školi. Desilo se sada, ispitaćemo i utvrditi šta je bilo, pa ćemo preduzeti mere prema devojčicama nakon toga. Imamo tim za suzbijanje nasilja, pa ćemo videti šta ćemo - kaže Mišić.

On dodaje da jedna od učenica i dalje preti dvema devojčicama, pa je o tome obavešten i školski policajac, kako bi se motrilo da do ponovnog incidenta opet ne dođe.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    28. oktobar 2015 | 12:04

    Mnogi se nece sloziti sa mojim komentarom ali batina je iz raja izasla. Prevelika demokratija lose utice na vaspitanje dece.

  • Dr Lune

    28. oktobar 2015 | 11:56

    Trening za prijavljivanje u farmu na pinku ?

  • Перагеније

    28. oktobar 2015 | 11:35

    Одма' да их удају.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA