Za ovaj šokantni pismeni rad učenik iz Bosne je dobio PETICU! (FOTO)

Iako je napisan potpuno nepismeno, ovom radu ne manjka inspiracije i autentičnosti, a naslov bi od "Kako sam proveo letnji raspust" mogao da se izmeni u "Narod je takav"

  • 13

Učenik jedne srednje škole u Sarajevu dobio je odličnu ocenu za nepismeno napisan rad na temu "Kako sam proveo letnji raspust", ali mu inspiracije svakako nije nedostajalo. 

Ovo je ZADATAK za ĐAKE PRVAKE. Probajte vi da ga rešite! (FOTO)

Rad je prepun psovki, a pored toga deluje potpuno autentično i iskreno (iako tačno poreklo nije utvrđeno). Dečak govori o odlasku na more, o očevom zlostavljanju majke na koje niko u okolini ne reaguje jer je "narod takav", o njegovoj simpatiji koja je "pola-pola", pola Srpkinja, pola muslimanka, te majci nije pravo i o njegovom željnom iščekivanju da se što pre vrate sa mora ne bi li video kako "majčin brat lomi baba".

Iako je napisan potpuno nepismeno, ovom radu ne manjka inspiracije i autentičnosti, a naslov bi od "Kako sam proveo letnji raspust" mogao da se izmeni u "Narod je takav", te bi ova autentična dečakova vizija mogla da se čita i kao opšta slika društva. 

NEKO HOĆE DA UBIJE DECU U VALJEVU? Ponovo isečena ograda između škole i magistrale!

Foto: radiosarajevo.ba Foto: radiosarajevo.ba

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    28. oktobar 2015 | 16:26

    Nasilje vidjeno ocima deteta. U svetu, a ne samo na Balkanu, sve je vise ovakvih porodica. Na zalost, sve je vise i onih koji ne reaguju na ovakvu vrstu nasilja. Ocigledno da je lakse okrenuti glavu. Dusa, zasluzena petica zbog hrabrosti da progovori, iskreno.

  • Snezana яяя

    28. oktobar 2015 | 20:02

    Cista 10.

  • PassatR36

    28. oktobar 2015 | 16:21

    Žalosno što je sve to istina. Naš narod je gov*o. Na zapada udari ženu ako smeš, letiš iz svoje kuće naglavačke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA