SRBI VOLE SEKS NA POSLU: Čak 60 odsto vas imalo SEKS sa kolegom u toku RADNOG VREMENA!

Šta vi mislite o ovome, da li je seks sa kolegom zadovoljstvo ili potencijalna opasnost i pretnja?

  • 34

Verovali ili ne, Srbi upražnjavaju seks sa kolegama na poslu!

Tako barem sugerišu rezultati ankete Telegrafa objavljene u tekstu (18+) OBJAVLJEN TAJNI SEKS-SNIMAK POLITIČARA: Dohvatio je mladu sekretaricu usred radnog vremena! (VIDEO).

Naime, nakon što smo u ovom tekstu postavili čitaocima pitanje da li biste imali seks sa kolegom na poslu, na naše iznenađenje čak 37, 23% odgovorilo je da je imalo, ali samo jednom, a 21,08% izjasnilo se da je imalo milion puta.

Verujemo da ćete se složiti sa nama da u ovom slučaju i nije tako značajna granica između "samo jednom" i "milion puta".

Ovakvo izjašnjavanje navelo nas je na to da povučemo paralelu, i prisetimo se kakav je nekada bio odnos zaposlenih, a kakav danas.

Danas preovladava sve veći broj privatnih firmi koje neretko u ugovorima o zaposlenju preskaču deo o zabrani intimnog odnosa među zaposlenima. Na taj način, ljubavne veze na poslu postaju normalna stvar.

foto-ilustracija: fighting.su foto-ilustracija: fighting.su

Sa druge strane, 60-ih i 70-ih godina odnosi na poslu bili su jasno utvrđeni. Na ljubavne veze nije se smelo ni pomisliti, a čak su i bračni parovi morali da se kriju, pa muž ženu nije smeo kolima da doveze u firmu, da "kolege ne bi pričale".

Da na poslu treba da se radi, a ne da se ima seks odgovorilo je 16, 31%, dok  bi 8,2o% pristalo, ali se boji.

Ljudi se boje veza na poslu iz više razloga. Plaše se otkaza ukoliko se za to sazna, ako je veza sa nadređenim plaše se ucene koja bi mogla da usledi, naposletku se plaše šta bi moglo da usledi ako ta veza pukne.

Šta vi mislite o ovome, da li je seks sa kolegom zadovoljstvo ili potencijalna pretnja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A.

    31. oktobar 2015 | 00:31

    Moj muz radi na gradjevini, i on ima sex svaki dan tamo. J*bu ga svi kako stignu, i poslovodja i svi drugi. Hahahaha! :D

  • Trojanac

    30. oktobar 2015 | 21:14

    Bolje sex nego jesti burek na pauzi

  • bato

    30. oktobar 2015 | 21:38

    Kakva zabrana, pa pre 30 ili 40 godina to je bio normali sport na poslu. Bilo je to nešto što su svi prećutno odobravali i odvijalo se bez ikakvih problema. Osim kada bi neki muž doznao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA