OVO PRELEPO MESTO PRIVLAČI SAMO UBICE: Prestrašiće vas kad saznate šta se tu dešava! (VIDEO)

Serijski ubica iz Amerike Geri Ridžvej je u reku koja se nalazi u državi Vašington bacao tela svojih žrtava. On je ubio najmanje 48 žena, koje je oteo, gušio i silovao

  • 0

Na prvi pogled ovo prelepo mesto u američkoj državi Vašington deluje idilično, međutim, u njemu su se dešavale užasne stvari. Naime, u reku dužine 105 kilometara je Geri Ridžvej, najozloglašeniji serijski ubica u Americi, bacao tela ubijenih žrtava.

ON JE PRVI SERIJSKI UBICA, BRUTALNO UBIO VIŠE OD 200 LJUDI: H.H.Holms čovek koji je bio opsednut smrću! (FOTO)

Ridžvej je u periodu između 1982. i 1998. usmrtio najmanje 48 žena, a njihova tela je bacio u Zelenu reku u blizini Sijetla.

Ridgvej je počeo da ubija 1982, a priznao je da je poslednju žrtvu ubio 1998. godine.

On je osuđen za ubistvo 48 žena iako je u tom periodu prijavljen nestanak čak 71 žene.

On je najčešće ubijao prostitutke i odbegle devojke. Većinu njih je udavio, a monstrum je nakon toga imao i seksualne odnose sa njihovim beživotnim telima.

Po njegovim rečima, ubistvo prostitutke se obično kasno prijavljuje, tako da mu je bilo lakše da zametne trag. Što se motiva tiče, on je hladnokrvo izjavio da je želeo da ubije što više prostitutki i da je uživao u tome.

Nazvan je "ubica sa Zelene reke" po mestu na kome je ostavljao većinu tela svojih žrtava, a neka tela pronađena su i pored aerodroma i auto-puteva.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA