MLADI OTAC ME STARTOVAO NA FEJSU: Imali smo seks, a onda sam videla nešto čudno na njegovom penisu (FOTO)

Policija je za ceo slučaj saznala kada su dve devojke prijavile da ih je Kiran Li (Fiona Mejson) iskoristio

  • 4

Policija u Engleskoj je uhapsila Fionu Mejson (25), devojku koja je godinama preko društvenih mreža vrebala žene kako bi spavala sa njima, istovremeno se pretvarajući da je muškarac.

POSLALA JE MUŽU SEKSI FOTOGRAFIJU: A on ju je ostavio čim je zapazio jedan detalj na njoj!

Fiona se predstavljala kao zgodni, tamni i mišićavi samohrani otac. U međuvremenu je ova devojka promenila pol i sada se zove Kiran Li.

Policija je za ceo slučaj saznala kada su dve devojke prijavile da ih je Kiran (Fiona) iskoristio. Jedan slučaj je već završio na sudu, a tada su procureli i detalji.

Na pitanje kako nije znala da se Radi o muškarcu, prevarena žena je odgovorila: "Grudi je bilo nemoguće videti jer je obukla triko, a na sebi je imala nekakvu debelu jaknu. Kad smo ušli u sobu, insistirala je da svetlo bude ugašeno, a onda je u ruke uzela seks igračke...posle nekog vremena sam primetila da nešto s penisom nije u redu, jednostavno je sve bilo čudno. Imala je "strap on" na sebi ..."

- Žrtva je samohrana majka. Kiran Li ju je iskoristio, tri nedelje joj je slao srceparajuće poruke, kupovao skupocene poklone, pa čak i verenički prsten. Uoči večeri kada su završili u krevetu, Kiran je poslao žrtvu da kupi veštački penis. Optuženi je na sebi imao triko, a svetla su bila ugašena... Prvo je krenulo sa oralnim seksom, a onda je Li uzeo veštački penis i penetrirao u nju. Ona je mislila da je to Kiranov penis, a zapravo je bila seks igračka - izjavio je tužila Džonatan Strou.

Kiran Li je priznao seksualno zlostavljanje, ali je presuda odložena jer ga u međuvremenu čeka još jedno suđenje zbog istog dela.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. oktobar 2015 | 16:34

    Dok je mislila da je dobijala poklone i mislila da je pravi je uzivala, a onda odjednom se osetila iskoriscenom pa jos i prijavila policiji sa ko zna kakvim lazima.

  • Belg

    29. oktobar 2015 | 18:15

    Shta bre pa zar je moguce.eto ja zaboravio na sve ostale probleme

  • Realist

    30. oktobar 2015 | 14:43

    Sta bre,tom cudu od (zene/muskarca)glavu oseci jer nije to normalno,a tim ludjakinjama sto se sexaju a ni upoznale nisu"samohranim majkama" i ostalim "usamljenim devojkama" zatvor,a optuzenog sto je "iskoristio" osloboditi te presude jer nije. Naravno nije ih prisilio i nemaju one po 16godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA