HOROR U OSIJEKU: Muškarca našli mrtvog i golog, drugi teško povređen u stanu!

Prema rečima žene koja živi u zgradi u kojoj se dogodila tragedija i koja je pozvala policiju, svemu je prethodio sukob između, verovatno, trojice mlađih muškaraca

  • 0

Muškarac čiji identitet nije poznat pronađen je mrtav u dvorištu stambene zgrade u Osijeku, a druga teško povređena osoba bila je u stanu na četvrtom spratu zgrade. Radi se o mlađim osobama, a sumnja se da je nagi muškarac počinio samoubistvo skokom sa zgrade, prenose hrvatski mediji.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) SRPKINJA ISEKLA VENE NA FEJSBUKU?! Tragedija uživo na društvenoj mreži!

Prema svedočenju suseda, mrtvi muškarac je pre nesreće potpuno nag trčao zgradom. Očajnički je ramenima pokušavao da razvali vrata i uđe u nekoliko stanova, ali nije uspevao.

Prema rečima žene koja živi u zgradi u kojoj se dogodila tragedija i koja je pozvala policiju, svemu je prethodio sukob između, verovatno, trojice mlađih muškaraca.

- Bilo je to oko 9.30 sati. Čula sam udaranje, viku i razbijanje stakla, pa sam pozvala policiju ne znajući šta se tačno događa. Kasnije mi je domar rekao da se valjda neko bacio u dvorište, ali ja ništa od toga nisam videla. Ne znam ni ko su ti momci jer je reč o podstanarskom stanu u kom se stanari često menjaju - rekla je komšinica.

Mrtvoj osobi još nije utvrđen identitet, a muškarac koji je povređen otkriven u stanu star je 31 godinu. Povreda je stečena hladnim oružjem, a on je prevezen u KBC Osijek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA