SVEKAR JE POSLAO MOG MUŽA NA PIJACU, PA ME JE SILOVAO: Užas na Svetu Petku u srpskom selu!

J. M. je prijavila policiji da je silovana. Inspektori su bili u neverici kada je za to optužila svog svekra. Kako je ispričala, na Svetu Petku je bila sama u kući sa njim kada je on tražio da ga zadovoljava i da imaju seks

  • 6

Ž. M. (58) iz jednog sela kod Čačka uhapšen je na Svetu Petku pod sumnjom da je silovao svoju snahu J. M. (30). On je na saslušanju priznao da je imao odnose sa snahom.

MANIJAK sa Mostarske petlje OSAM SILOVANJA počinio svesno, tvrde veštaci!

- J. M. je prijavila policiji da je silovana. Inspektori su bili u neverici kada je za to optužila svog svekra. Kako je ispričala, na Svetu Petku je bila sama u kući sa njim kada je on tražio da ga zadovoljava i da imaju seks - objašnjava izvor blizak slučaju za "Alo".

MONSTRUOZNO: Svekar brutalno pretukao, pa silovao snaju!

Ona je takođe inspektorima ispričala da ovo nije prvi put da ju je silovao svekar i da to traje već dve godine. Takođe je objasnila da je uvek koristio trenutak kada su bili sami u kući. Ona nije smela da ga odbije jer joj je pretio da će rasturiti brak sa njegovim sinom.

- Tako je bilo i ovog puta. Suprug silovane je otišao na pijacu, a svekrva na posao. Ž. M. je napao snahu i obljubio je. On je uhapšen i nalazi se u pritvoru - kaže isti izvor.

Silovana žena je upućena na lekarski pregled gde je utvrđeno da je imala seksualni odnos, ali povrede na genitalijama nisu uočene.

- Ostali ukućani nisu imali pojma šta se dešava u kući. Kako su i rekli na saslušanju, ništa čudno nisu primetili u ponašanju Ž. M. i bili su više nego iznenađeni prijavom - zaključuje izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    30. oktobar 2015 | 12:57

    DVE GODINE je silovao i ona to sad tek prijavila,bojala se da joj brak nepukne,kako moze brak da pukne da je to odmah prijavila ,svako je razuman da postoje iznenadne situacije i da je niko nebi osudio da je to odmah prijavila,i pokazala cestitost,cudne su tu stvari neke,osim ako je pod nekim psihickim ili mentalnim poremecajem onda mozemo razumeti!!!

  • Milos

    30. oktobar 2015 | 14:10

    Sram ga bilo snajka je cerka tako bi mostrum tebalo kastrirati

  • Mira

    31. oktobar 2015 | 14:23

    Manijak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA