DA LI PRIMEĆUJETE NEŠTO ČUDNO NA OVOJ DEVOJCI? Zbog toga su hteli da je izbace iz škole! (FOTO)

Keri je stipendista škole i predsednica učeničkog veća, uzoran i odličan đak, bez mrlje u dosijeu. Međutim, to joj nije pomoglo da je direktorka škole poštedi

  • 5

Keri Burges je srednjoškolka iz Južne Karoline koju je uprava škole jednog dana poslala kući nakon što su konstatovali da je suknja, koju je nosila, prekratka. Izrevoltirana, rešila je da školi uzvrati udarac.

OBUKLI SU JE KAO PROSTITUTKU I POSLALI NA ULICU: Reakcije muškaraca morate da pogledate (VIDEO)

Ona ne podnosi nepravdu, a zbog ovakve kritike se osetila kao "kurva".

Keri se na Fejsbuku oglasila i napisala da je uprava škole seksistička i nesposobna, naglašavajući da se neprimenjuju ista pravila prema muškarcima i devojkama.

- Dok sam hodala školskim hodnikom, čula sam glas iza sebe: "Suknja ti je prekratka. Bićeš suspendovana i napustićeš školu.". Hvala vam gospođo Vuds. Hvala vam što ste me naučili da nije pristojno da lepo izgledam u školi - napisala je Keri.

Inače, Keri je stipendista škole i predsednica učeničkog veća, uzoran i odličan đak, bez mrlje u dosijeu. Međutim, to joj nije pomoglo da je direktorka škole poštedi.

A photo posted by Carey Burgess (@mynameiscarey) on

Iz škole tvrde drugačije. Direktorka škole Kori Marfi brani profesorku Vuds i kako tvrdi da fotografije koje Keri objavila ne prikazuju pravi izgled suknje. U izjavi škole istaknuto je da je Keri talentovana kada je reč o pisanju.

Da li ste čuli za sličan slušaj u školama u Srbiji? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    2. novembar 2015 | 10:52

    Škole su i kod nas sve više seksistički nastrojene.Ne treba nositi prekratke suknje i velike dkoltee u školi, ali ova dužina je sasvim u redu i škole nebi smjele pretjerivati. Moja kćerka kaže da u njenoj školi ne dozvoljavaju da se uopšte oblače suknje, a ona je u osnovnoj školi.

  • goblin

    30. oktobar 2015 | 17:36

    stvarno joj je prekratka... suknja.

  • leposava

    31. oktobar 2015 | 22:53

    Americka demokratija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA