(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUOZNO: Srpski lovci odrali i raskomadali vuka, pa stavljali slike na Fejsbuk!

Lovci su postavili fotografije mrtve životinje na Fejsbuk, zbog čega su izazvali burne reakcije, osude i zaprepašćenje mnogih žitelja Pčinjskog okruga

  • 35

Lovci i udruženja za zaštitu prirode i životinja uznemireni su snimcima raščerečenog vuka na društvenim mrežama, koga su nedavno na Vlasini odstrelili lovci I. M. i D. F.

Oni su postavili fotografije mrtve životinje na Fejsbuk, zbog čega su izazvali burne redakcije, osude i zaprepašćenje mnogih žitelja Pčinjskog okruga.

Predsednik Udruženja lovaca "Fazan" u Vranju Dragan Dodić osudio je ponašanje dvojice sportskih kolega i naveo da se javno ne prikazuje odvajanje lobanje kao trofeja od trupa ulovljene zveri, piše "Blic".

Objavljivanje uznemirijućih slika na društvenim mrežama smatra nedopustivim i etički nemoralnim.

Foto: Facebook Foto: Facebook

U Zavodu za zaštitu prirode u Nišu potvrdili su da su šokirani prizorima na Fejsbuku i nedopustivo ponašanje lovaca okarakterisali su kao divljaštvo.

Zavod će reagovati ukoliko se utvrdi da je vuk odstreljen u zaštićenom prirodnom dobru.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STANOJE

    30. oktobar 2015 | 16:26

    Mom dedi su vukovi poklali stado ovaca .Pogresio sam sto te slike nisam stavio na FEJS zgadio bi vam se zivot.Jos nismo dobili pare od drzave za ovce, a vukove ne smemo da ubijemo.To je tako kako je.

  • CZV

    30. oktobar 2015 | 16:58

    Smarate vise lazni moralisti!!! Smarateeeeee....!!!!

  • Džems

    30. oktobar 2015 | 17:40

    Neka neko odgovori šta se dogodi kad vuk zakolje nekome stado ovaca.Da li onda ovi iz zaštite životinja kažnjavaju vukove i nadoknađuju štetu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA