Dragišić: Srbiju ću osloboditi straha

Predsednički kandidat Pokreta radnika i seljaka poručio u Užicu da je Srbiju pod okupacijom organizovanog kriminala koji predstavlja spoj državnih kriminalaca, vlasti i krupnog finansijskog kapitala

  • 0

Predsednički kandidat Pokreta radnika i seljaka Zoran Dragišić poručio je večeras sa predizbornog skupa u Užicu da nema toga što nije spreman da uradi da bi Srbiju oslobodio straha i naglasio da će posle njegove pobede Srbija biti slobodna zemlja.

- Izbori pripadaju narodu i svaki glas je deonica slobode i zato pažljivo gledajte šta ćete sa svojom slobodom - rekao je Dragišić.

On je rekao da se Srbija danas nalazi pod većom okupacijom nego 1941. godine.

- Srbiju danas okupira organizovani kriminal koji predstavlja spoj državnih kriminalaca, vlasti i krupnog finansijskog kapitala -  rekao je Dragišić.

On je pozvao Užičane da 6. maja mastilom urade ono što su njihovi preci radili krvlju i istakao da se na izbornoj listi Pokreta radnika i seljaka među prvih 13 kandidata nalaze trojica Užičana.

I u Užicu Dragišić je izneo uverenje da se sprema krađa na izborima 6. maja.

- Nemojte krasti izbore. Probajte to da uradite i nećete moći nigde da se sakrijete - poručio je Dragišić sa predizborne konvencije na Gradskom trgu u Užicu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA