AKCIJA "MREŽA": Nova hapšenja narko dilera, pala Bombonina ekipa

Uhapšeno šest članova kriminalne grupe iz Mladenovca koja se bavila distribucijom heroina

  • 1

Šestorica članova kriminalne grupe iz Mladenovca, koja se bavila distribucijom heroina, uhapšena su u nastavku akcije suzbijanja trgovine narkoticima u školama "Mreža".

U toku je akcija pretresa njihovih stanova, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ministar Dačić je precizirao da su Uprave kriminalističke policije PU Smederevo i PU Beograd uhapsile članove kriminalne grupe koja je heroinom snabdevala Smederevo, Smederevsku Palanku, Mladenovac i okolne gradove.

Prema njegovim rečima, jedan od uhapšenih je Milan Dimitrijević zvani Bombona (25), kod koga je pronadjeno 49 grama heroina i za koga se sumnja da je vođa grupe.

Uhapšeni su i Aleksandar Spasić (32), Vojislav Milošević (28), Nikola Kuzmanović (37), Miloš Ignjatović (29) i Stefan Obradović, kod koga je pronadjeno 17 paketića heroina spremnih za uličnu prodaju.

Oni će, kako je naveo ministar policije, biti sprovedeni na saslušanje u Policijsku upravu Smedereva. Sumnja se da su u poslednjih godinu dana na području Smedereva, Smederevske Palanke, Mladenovca i okolnih gradova prodali više od pet kilograma čistog heroina, ulične vrednosti od 100.000 evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    3. maj 2012 | 02:27

    http://www.youtube.com/watch?v=erKgETopQN4 a ovo mu je ujka ili teca sta vec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA