POLOŽIO TEST: Palma morao da pomeri traktor da bi prošao barikadu!

"Gospodine Markoviću, vi ste pravi domaćin, a kada nam tvrdite da se razumete u poljoprivredu, hajde popnite se u ovaj traktor i ako ga pomerite, pustićemo vas", poručili su paori lideru JS-a

  • 0

Lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu danas su, pri povratku sa tribine Koalicije SPS-PUPS-JS iz Zrenjanina, nezadovoljni ratari Vojvodine pustili da prođe barikadu, ali je pre toga morao da uđe u traktor, da ga upali i pomeri.

- Kada smo se vraćali naišli smo na traktorsku barikadu na putu, kolona zaustavljenih vozila bila je duga oko dva kilometra - opisao je Marković situaciju na putu.

Marković je pretekao kolonu i došao do traktorista, izašao iz auta i pozdravio se sa svima.

- Iako znaju sve o meni, citirali su ono što sam govorio, na primer, da se od poljoprivredne proizvodnje ne uvozi ono što se može proizvoditi, a ja sam im rekao i da sam se bavio i da se bavim poljoprivredom i da stanujem na selu - ispričao je Marković, i dodao da mu se jedan obratio rečima "gospodine Markoviću vi ste pravi domaćin, a kada nam tvrdite da se razumete u poljoprivredu, hajde popnite se u ovaj traktor i ako ga pomerite, pustićemo vas."

- Onda uđem u traktor upalim ga i pomerim, a oni udare aplauz i puste me - rekao je Marković.

Na drugoj barikadi su ga pustili, bez problema, uz reči da samo on može da prođe, dodao je Marković.

Deo nezadovoljnih ratara od juče blokira saobraćajnice u Vojvodini, zahtevajući da im se podsticajna sredstva isplaćuju po hektaru obradive površine, a ne po ostvarenom prinosu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA