JEZIVI DETALJI UŽASA KOD ŠAPCA: Deca gledala kako im otac siluje hendikepiranu sestru?

- Otac je osumnjičen za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za koje je zaprećena vrlo ozbiljna kazna - potvrdio je viši javni tužilac u Šapcu Zoran Obradović

  • 23

Bludničenju D. M. (48) nad hendikepiranom ćerkom I. M. (15), bar jednom su prisustvovali trojica braće i sestra, uzrasta od sedam do 14 godina - kaže izvor iz istrage.

UŽAS U SRBIJI: Otac silovao hendikepiranu ćerku (15), ona ostala u drugom stanju!

B. M. (40), u Centar za socijalni rad došla je da se izjasni da li želi da preuzme svoje osmorođeno dete, koje je ostavila u porodilištu odmah po rođenju, pre dva meseca. Verovatno uspaničena, jer je stomak kod nesposobne kćeri počeo naglo da raste, socijalnim radnicima je ispričala da njen nevenčani suprug ima običaj "da živi" sa I. M.

- Otac je osumnjičen za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za koje je zaprećena vrlo ozbiljna kazna - potvrdio je viši javni tužilac u Šapcu Zoran Obradović.

- U ovakvim slučajevima, svedočenja očevidaca nisu od presudnog značaja jer postoji materijalni dokaz. Nažalost, kod ove devojčice to je poodmakla trudnoća.

Foto-ilustracija: Profimedia, Polaris Foto-ilustracija: Profimedia, Polaris

Obradović ne krije da su on i njegove kolege bile sumnjičave prema iskazu majke, dok ih frapantni izveštaj ginekologa nije potpuno šokirao. I. M. je, kaže tužilac, odmah smeštena u šabačku bolnicu, i o njenoj daljoj sudbini će odlučivati tim stručnjaka.

Izvori bliski istrazi otkrili su još jedan užasan detalj, a to je da je, kada se majka Bogdanka suočila sa mogućnošću da joj suprug ode u zatvor, policajcima pokušavala da objasni da Dragan "nije tukao devojčicu, već da je samo..."

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Policajci kažu da su im kolege koje rade na slučaju ozbiljno potresene i da ne mogu da shvate kako je ovako nešto promaklo socijalnim radnicima, komšijama, učiteljima, nastavnicima, pa i čitavoj društvenoj zajednici.

Meštani Prova, gde Milijančevići žive, znaju da su članovi ove porodice dugogodišnji korisnici socijalne pomoći. Jedni su ih žalili zbog nemaštine, a drugi osuđivali zbog tolikog broja dece, koje nemaju kako da prehrane. Posebno jer je Bogdanka, kažu, stalno bila trudna, da bi poslednjih troje dece koje je rodila jednostavno ostavila u porodilištu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vedrana

    2. novembar 2015 | 09:06

    Ne razumem, zasto inicijali...?! Lepo napišite, Dejan Milijančević. Treba napisati ime svakog zlotvora. Ljudi treba da znaju pored kakvih monstruma žive.

  • Snežana

    2. novembar 2015 | 10:59

    Zar mislite da je majka manje kriva, pa ona je sve znala!A djeca koja su rasla među takvim roditeljima, neće biti ništa bolja od njih.

  • Agnes

    2. novembar 2015 | 09:15

    Prvo: nezaboravimo da se ovakve stvari ne desavaju samo u Srbiji nego po citavoj vasioni. Uzas da neko moze i da pomisli da uradi Ovako nesto svom detetu. Smrtna kazna je preblaga ja bi te ljude stavila na mucenje dok sami sebi ne presude...I neznam sta je taj covek uradio da su svi u familiji cutali toliko dugo Boze moj mora da ih je dobro uplasio i usadio strah u decu, da cute i nikom nista ne govore, Jadna ostala deca ko zna sta su sve i ona pretrpela. UZAS UZAS UZAS :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA