SVE SU MI NAMESTILI, ONO JE FOTO-MONTAŽA: Ispovest profesorke Suzane (47), koja je digla Srbiju na noge!

Profesorka muzičkog obrazovanja iz Vranja tvrdi da su golišave fotografije, na kojima je plavuša bez grudnjaka koja se oblizuje i izazovno gleda preko naočara, foto-montaža za koju su iskorišćene slike iz njenog telefona koji je izgubila

  • 23

Suzana Alar (47), profesorka muzičke umetnosti iz Vranja, čije su navodne golišave fotografije osvanule na društevnoj mreži Fejsbuk, kaže za Telegraf da to nisu njene slike, već da se radi o foto-montaži koja je, pretpostavlja, nastala, nakon što joj je pre oko godinu dana nestao mobilni telefon.

Alar, koja predaje u četiri srednje škole u Vranju, tvrdi da ne može ni da pretpostavi ko je ovo mogao da joj uradi. Ističe da se nikome nije zamerila, a pogotovo da fotografije poput onih koje se šire na Fejsbuku, nije imala.

GOLIŠAVE SLIKE PROFESORKE IZ VRANJA ZAPALILE INTERNET: Đaci objavili fotografije iz njenog telefona!

-  Više od 20 godina predajem i nikad se nikome nisam zamerila. Koliko znam svi za mene imaju reči hvale. Sve vreme otkako su se pojavile fotografije razmišljam ko je mogao ovo da mi uradi, ali nisam uspela da saznam. Definitivno je ovo posledica nestanka mog telefona, što sam i prijavila policija. Slike su foto-montaža - kaže Alar za naš portal.

DIREKTOR I PROFESORKA IMALI SEKS U NJEGOVOJ KANCELARIJI: Učenik sve snimio (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

 

Na pitanje da možda na ovaj način nije želeo da joj se osveti neki bivši momak, ili neka ljubomorna žena, kaže da je dugo sama:

- Ja sam udovica. Sama sam i slobodna. Supruga sam izgubila 1999. godine, kada je poginuo. Imam dve ćerke.

Foto: Facebook Foto: Facebook

POHOTNA LEZBO-PROFESORKA: Uhvatili je u krevetu sa dve učenice!

Uprkos tome što o ovim fotografijama bruji, ne samo Vranje, već cela Srbija, Alar kaže da u kolektivu nije naišla ni na jedan neprimeren komentar.

- Štaviše, uživam veliku podršku direktora i kolektiva - rekla je ona.

Na fotografijama koje su se pojavile žena koja podseća na Suzanu Alar, najverovatnije, sama sebi pozira bez grudnjaka dok se oblizuje i izazovno gleda preko naočara.

(Lj. R. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    2. novembar 2015 | 16:41

    E ovako. Puno Srba ima na tom zapadu i niko se ne buni a seksa na svakom koraku. Svi posteni a imamo preko 100.000 abortusa godisnje. Njen zivot - njena stvar. Zena izgleda odlicno i svaka joj cast, jer u ovoj zemlji ako se slikas go treba odma suditi toj osobi. Kazu ljudi da joj treba dati otkaz zato sto se slikala gola. A zamislite one koje se ne slikaju gole a rade sto puta gore stvari njih treba zadrzati u skoli. E Srbijo zato nam i ide ovako jer svakome nalazimo greski a da bog sudi svakom zivom bicu na zemlji svako bi bio osudjen jer svako ima nesto slicno. Suzani sve cestitke pre svega sto je bila smela da to uradi u ovakvoj sredini. Licno zelim joj sve najbolje u zivotu i njenoj porodici. ZIVELA SUZANA!!!

  • zagondzija

    2. novembar 2015 | 15:58

    Ostavite zenu na miru i sve da je tacno pa sta to je sve normalno zivo bice nije pocinila zlocin ne budite zaostali sisa za mene nista drugo nije isto kao prst nos oko jezik ........podrska za prelepu profisorku

  • Alo ljudi

    2. novembar 2015 | 14:58

    Njen zivot, njena stvar. Mozda je izgubila tel, mozda neko zeli da joj se osveti, zena izgleda odlicno. "Ko nije gresan neka prvi baci kamen!". Dosta bre vise!!! Razmisljajte o sebi, svojoj porodici, razmisljajte o egzistenciji, stanju u Srbiji i kako da opdtanete, a ne da se ponasate kao na farmi i dr zatupljujucin rijalitijima preko kojih vam VELIKI BRAT ne da da vidite dalje od nosa. Borite se za bolje sutra, svoju decu i drugu decu, a ne jedni druge da pokopavamo. Zato nam je i drzava takva, jer znamo da napadamo samo ono sto ne treba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA