KAKAV HOROR: Monstrum dao detetu bombone s drogom! (VIDEO)

- Ne radi se samo o meni, mogao je to isto da uradi i drugoj deci - rekla je devojčica

  • 2

Mia Og (11) iz Sakramenta u Kaliforniji je na Noć veštica imala neprijatno iskustvo kada je u slatkišima koje je dobila povodom ovog praznika, naletela na nešto sasvim neočekivano. Ona je u jednoj od svojih čokoladnih bombona pronašla dve bele pilule.

NAJOKRUTNIJA ŠALA ZA NOĆ VEŠTICA: Pazite kuda se krećete večeras... da ne doživite ovaj HOROR (VIDEO)

Ona je objasnila da je bilo očigledno da je slatkiš već bio otvoren, pa je skroz skinula pakovanje da bi zatim naišla na dve okrugle neobeležene tablete.

Policija je pre otkrivanja krivca za ovo užasno delo, saznala o kom se tipu tableta radi, ali mediji spekulišu da je u pitanju droga.

- Bila sam šokirana. Nisam se toliko uplašila, ali me je šokiralo što je neko imao nameru da ugrozi život jednog deteta. I ne radi se samo o meni, mogao je to isto da da i drugoj deci - rekla je devojčica.

Pogledajte video:

Kako biste vi osudili čoveka koji je mogao ovako nešto da učini?

(Telegraf.rs/ Izvor: fox40.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    3. novembar 2015 | 10:12

    Glupog li opsnog obicaja da deca idu od vrata do vrata da traze bonbone. Sta ocekuju u noci vestica nego da im se desi neko zlo. I SRAM of nor je takav Satanist I coir praznik povezivati sa hriscanskim obicaj. Slavi se satana a trgovci se bogate od prodaje rekvizita. Sve u svemu, djavolja posla.

  • Balja

    3. novembar 2015 | 10:26

    Smrtna kazna po kratkom postupku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA