Mrtva pijana provalila u zoološki vrt i htela da pomazi tigra, a onda joj je on poželeo očekivanu dobrodošlicu! (VIDEO)

- Incident smo istražili i shvatili da je Ejd ušla u zoološki vrt bez ovlašćenja kako bi pomazila tigra. Kada je prišla kavezu, tigar ju je ugrizao za ruku, nakon čega je prevezena u bolnicu - rekao je portparol lokalne policijske stanice

  • 2

Džekelin Ejd (33) je završila u bolnici u Nebraski nakon što ju je na Noć veštica tigar ugrizao za levu ruku. Ona je pokušala da dođe do njega i da ga pomazi, ali, očigledno, to baš i nije bila najbolja ideja.

TIGAR RASKOMADAO ČUVARA U ZOO-VRTU: Lekari se bore za život nesrećnog radnika!

Radnici u zoološkom vrtu Henri Durli u Omahi su pozvali Hitnu pomoć kako bi smirili ovu ženu koja je bila pijana i ponašala se vrlo agresivno.

Portparol lokalne policijske stanice Džejms Šejd je rekao da su pregledali snimak koji su zabeležile nadzorne kamere, kako bi proverili kako je ova žena uopšte ušla u zoološki vrt pre početka radnog vremena i da li je imala neke pomagače.

- Incident smo istražili i shvatili da je Ejd ušla u zoološki vrt bez ovlašćenja kako bi pomazila tigra. Kada je prišla kavezu, tigar ju je ugrizao za ruku, nakon čega je prevezena u bolnicu - rekao je.

Devojku je teško povredila Mai, 18-ogodišnja malezijska tigrica koja je jednu nogu izgubila nakon što je upala u klopku, a potom su joj je veterinari amputirali kako bi preživela. Dve godine se oporavljala, a 2003. godine stigla je u zoološki vrt u Omahi gde je uspešno savladala kretanje na tri noge i podigla tri mladunca.

Foto: Police Foto: Police

Ljudi koji rade u ovom zoološkom vrtu tvrde da je Mai vrlo prijateljski raspoložena prema ostalim životinjama, ali da je još uvek nepoverljiva prema ljudima za razliku od drugih divljih mačaka koje su odrasle u zarobljeništvu, verovatno zbog traume koju je ranije preživela.

Istraga je u toku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA