Dečaci (11) pronašli leš u školskom dvorištu, policija im nije verovala!

Roditelji kažu da je deo zemljišta na kojem su ostaci tela pronađeni već jako dugo zapušten i niko ga ne koristi. Tamo se samo povremeno vide beskućnici, psi i poneka lisica

  • 0

Između dvorišta Osnovne škole Jordanovac i bolnice Jordanovac u Zagrebu dvojica dečaka, oko 11 godina, su pronašla ostatke ljudskog tela. Ovaj prizor ih je jako uplašio pa su brže bolje istrčali i slučaj prijavili nadzornim organima.

 

Oni im u prvi mah nisu poverovali i morali su da izađu na teren kako bi se uverili da dečaci ovu priču nisu izmislili. U međuvremenu su došla i druga deca, vidno uznemirena.

 

- Moj sin nije bio jako uznemiren dok nam je pričao šta je video, ali sam čuo da su dečaci koji su našli telo u šoku. Pričalo se da je to dete i da je ubijeno, ali policija tvrdi da nije reč o nasiloj smrti. Mi smo nakon gledanja fotografije zaključili da se ne radi o detetu. To je mog sina umirilo, ali mogu misliti kako se osećaju dečaci koji su telo našli. Svi su mislili da je ovo šala za Noć veštica, ali se ispostavilo da nije baš tako - rekao je roditelj jednog učenika.

 

Drugi roditelji kažu da je deo zemljišta na kojem su ostaci tela pronađeni već jako dugo zapušten i niko ga ne koristi. Tamo se samo povremeno vide beskućnici, psi i poneka lisica. Moguće je da je tamo preminula neka osoba, ali da se tek sad saznalo za to.

 

Foto: Profimedia/Press Association

Foto: Profimedia/Press Association

 

Policija je brzo došla i uklonila kosti, pored toga, detaljno su ispitali dečake. Kasnije, na obdukciji, utvrđeno je da je u pitanju muškarac i da je najverovatnije umro prirodnom smrću, jer na telu nije bilo nasilnih tragova.

 

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA