(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajac se posvađao sa svojom ženom, a onda je PUCAO 11 PUTA u nju!

Izvori su rekli da se par svađao neposredno pre napada, a da je policajac ispalio 11 metaka oko 10:50 prepodne, 20. oktobra

  • 2

Policajac (46) je pucao i ubio  svoju suprugu Verdijanu Rodrigez Karneiro (36) na ulici u Uberlandiji, u jugoistočnom delu Brazila.

ODSEKAO ŽENI GLAVU, PA JE NOSIO GRADOM: Sumnjao je da ga vara sa sinom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvori su rekli da se par svađao neposredno pre napada, a da je policajac ispalio 11 metaka u svoju suprugu oko 10:50 prepodne, 20. oktobra.

Na snimku se vidi da je žena pokušala da pobegne od naoružanog čoveka, koji je odmah nakon toga uhapšen i prebačen u psihijatrijsku bolnicu.

Snimak se završava kada čovek odlazi iz kadra, a policija je rekla da se nakon toga zaključao u kuću. Policajci i specijalne jedinice uskoro su stigle do policajčeve kuće i okružili je.

Napadač se predao i želeo da pregovara, a ubrzo je odveden u psihijatrisku bolnicu gde je na terapiji pod policijskim nadzorom. Istraga još uvek nije navela zašto se dogodio ovaj incident i oko čega se bračni par svađao pre napada.

Video je pušten na internet, a ovaj postupak je oštro osuđen na društvenim mrežama. Žene širom sveta trpe stravično nasilje, i tome se mora stati na put.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran b.

    4. novembar 2015 | 15:42

    Baš je teško zaključiti o čemu se radi . Šta može da bude uzrok tome i šta žena može da "radi" dok joj je muž na poslu? Ovaj se vratio u nevreme i ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA