Nastavnik OŠAMARIO ĐAKA na času?

- Pokrenuo sam disciplinski postupak protiv nastavnika i 18. oktobra ga suspendovao jer je to teža povreda radnih obaveza - kaže direktor osnovne škole u kojoj radi nastavnik koji je navodno ošamario đaka

  • 28

Nastavnik M. S. u osnovnoj školi u Vranešima kod Vrnjačke Banje mogao bi da ostane bez posla zbog navodnog udaranja učenika L. R. (12) na času istorije.

Direktor škole Radovan Stamenčić kaže za "Blic" da se ceo slučaj dogodio 15. oktobra na času istorije kada je učenik šestog razreda insistirao da odgovara ali mu nastavnik to nije dozvolio jer nije bilo vremena.

- Učenici od kojih smo uzeli izjave rekli su da je nastavnik istorije imao kontakt sa učenikom, nekako prstima po obrazu. Pokrenuo sam disciplinski postupak protiv nastavnika i 18. oktobra ga suspendovao jer je to teža povreda radnih obaveza - kaže direktor Stamenčić.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    5. novembar 2015 | 15:51

    Mene je jednom osamarila nastavnica a kada sam dosao kuci nisam smeo da kazem ocu jer bi me i on ispresavijao, nisam za nasilje ali sam zato da i djaci snose odgovornost za svoje ponasanje i da se to sankcionise a ne da im se gleda kroz prste pa drugi put neka razmisle pre nego sto naprave neku glupost u skoli.

  • Sale

    5. novembar 2015 | 09:06

    Zato i jesu deca takva. Telefoni u rukama, opijati u dzepovima. Mozak u nekim virtuelnim svetovima! Dok su nastavnici i profesori tukli toga nije bilo! A i bilo je nekog postovanja!

  • zeed

    5. novembar 2015 | 09:13

    Koliko puta su mene moji nastavnici oshamarili...Tada se znao neki red,ali kada stvarno preteramo dolazilo je i do fizickog kaznjavanja.Kuci to nismo smeli da pomenemo,zato st bi nas cale verovatno polomio od batina.A ovo je kao vest sto je neki nemirni klinac dobi shamar.Svasta vi pretvarrate da je vast!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA