Marko Milićev dobija ODŠTETU ZA UDES?

Kamiondžija je juče osuđen na jednu godinu i četiri meseca zatvora, a na osnovu presude svi povređeni će moći da naplate novac za povrede

  • 7

Marko Milićev (34) koji je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je "mini-kantrimenom" pregazio Luku Jovanovića (21), naplatiće više stotina hiljada dinara odštete, jer je bio u tramvaju na koji je 10. marta 2014. godine kamionom naleteo Dalibor Šušnjar (30).

Ovo je vozač kamiona koji je izazvao stravični sudar na Novom Beogradu

Šušnjar je juče osuđen na jednu godinu i četiri meseca zatvora, a na osnovu presude svi povređeni će moći da naplate novac za povrede.

Kamiondžija osumnjičen za jezivi sudar i ranije pravio teške prekršaje!

Milićev, koji je sa još 26 putnika tada zadobio lake telesne povrede, našao se u jednom od tramvaja na koji je naleteo kamiondžija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ova saobraćajna nesreća u kojoj je bio povređen Milićev, desila se pet meseci pre nego što je on na Brankovom mostu usmrtio dvadesetjednogodišnjeg Jovanovića.

Nakon hapšenja Milićeva u Kini i njegovog sprovođenja u srpski zatvor vozač "kantrimena" je podneo odštetni zahtev u kojem je tražio nadoknadu za saobraćajnu nesreću koju je napravio Šušnjar.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Podsetimo, udes zbog kojeg će Milićev dobiti odštetu dogodio se na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe. Šušnjar je tada prošao na crveno svetlo i zakucao se u prednji deo tramvaja na liniji 9, odbio se i udario u tramvaj na liniji 13.

On je tada tvrdio da je u trenutku nesreće prošao na zeleno svetlo i negirao iskaze očevidaca koji su tvrdili da je kamion kroz raskrsnicu prošao na crveno.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pogledaj mu samo Facu

    5. novembar 2015 | 12:07

    Vidite samo tu facu, prava jajara i secikesa. Narko diler koji zivi od prodaje opijata i ima veca prava nego postena radnicka klasa. E moja Srbijo, jadna li si...

  • Nina Jerković

    5. novembar 2015 | 12:25

    Колико је постао бедан и неважан живот у Србији показује "анкета" у којој људи мисле да је нормално прегазити човека и оставити га да умре на путу, онда сакрити аутомобил, претити саучесницима и побећи из земље. Јадна Србијо нева више Срба у теби.

  • Kika

    5. novembar 2015 | 13:02

    I sad ce te velike pare roditeljima da nadoknade sina? To su proklete pare i ne trebaju ni da ih uzmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA