Pristao je da uradi abortus bebe zato što je žensko, a KAZNA KOJU JE DOBIO, RAZBESNELA JE CELU DRŽAVU!

On se na abortus odlučio jer mu se žena požalila da ne želi da "rodi žensko dete" i da joj on mora nekako pomoći

  • 6

Doktor Palaniapan Rajmohan iz Birmingema je prihvatio da obavi abortus, jer žena nosi žensko dete, i zbog toga je suspendovan na SAMO TRI MESECA!  

DA LI PRIMEĆUJETE NEŠTO ČUDNO NA OVOJ DEVOJCI? Zbog toga su hteli da je izbace iz škole! (FOTO)

On se na abortus odlučio jer mu se žena požalila da ne želi da "rodi žensko dete" i da joj on mora nekako pomoći. Međutim, ovo nije opravdan razlog da doktor uradi takvu operaciju.

Zato su novinari britanskog Telegrafa rešili da se preruše i naprave jedno istraživanje. Pojavili su se na devet različitih klinika i doktorima postavili pitanje: "Nosim žensko dete i želim da abortiram, da li biste to uradili?".

Dvojica doktora, od posećenih devet, rekla je da će abortus izvršiti, ukoliko to žena stvarno želi. Ostali su želeli da majke dodatno razmisle da li su sigurne da stvarno žele abortus.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LaR.

    5. novembar 2015 | 22:03

    Ali sta je kriv doktor,pa ko njega pita da lo hoce ili nece,tu je da radi,a na kraju krajeva ona nije morala ni da mu kaze razlog.Ona je vec poremecena,a Indijci generalno su veliki zenomrsci

  • pa sta

    5. novembar 2015 | 14:45

    Sta je tu strasno? Da li je vama neko uradio nesto nazao... Nije... pustite druge da rade ono sto misle da je korektno, a vi, vi gledajte svoja posla ;)

  • mala

    5. novembar 2015 | 20:35

    Gore kad žena umre i podje na onaj svijet, sresce svoje dijete već odraslo e tad ce je zaboljeti srce sto nije prihvatila ono što joj je Bog dao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA