OTKRIVENA SRPSKA VIJAGRA: Da li biste zarad DOBROG SEKSA smeli da probate ovaj ČUDAN BUREK? (FOTO)

Ovo nesvakidašnje jelo je prvi put isprobano na buregdžijadi prošle godine, ali se mnogi ne usuđuju da ga jedu

  • 3

Postoji li ijedna osoba u Srbiji koja za doručak ne voli da pojede burek? Ovo pitanje se ne postavlja u Nišu, gradu za koji se smatra da je kolevka ovog jela, a valjda i zbog te činjenice, u pekarama se mogu pronaći najraznovrsniji ukusi.

Da li zbog večite konkurencije na tržištu ili jednostavno inovativnosti, jedan buregdžija iz Niša, rešio je da napravi burek sa belim bubrezima, za čiju pripremu je potrebno dva dana, a njegova tajna se, kaže, nalazi u nadevu.

- Nije to ništa neobično. Beli bubrezi se od davnina kod nas jedu, te ukuse lično ja odaberem, majstori posle samo to bace u kore i to je to. U početku je zaživelo, ali je sada teško doći do belih bubrega - kaže on za Bulevar B92.

Ovo nesvakidašnje jelo je prvi put isprobano na buregdžijadi prošle godine, a i pored toga što u ovom kraju vole da jedu bele bubrege, mali broj Nišlija se odlučio da proba i ovo jelo.

(Telegraf.rs / Izvor: Bulevar B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl

    5. novembar 2015 | 18:07

    Ово би пробао са огромним задаовољством и без икаквог секса. Шта да радим кад волем да ручкам, а и у таким сам годинама кад ми је милије иће и пиће, од тог како га зовете секса. Мислим волим и ја тај секс и радо га се сећам.

  • Ogi

    7. novembar 2015 | 23:56

    To sto vi jedete nema veze sa burekom vec sa SIRNICOM,burek je pita koja se.....×D.U pravu ste,burek je pita,i sa mesom i sa sirom,samo meni kao BLninu su dali sirnicu umjesto bureka u BG,ali sam bio gladan a i mrzilo me objasnjavati.Mi smo pogresno nauceni,ako tu moze ista biti pogresno.Burek je Turski a Sirnica Srpska.Prijatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA