OVO JE KLJUČ ZA REŠENJE MISTERIJE PADA RUSKOG AVIONA? Pronađeno telo bebe koja je postala simbol tragedije (VIDEO)

Istraga preispituje i mogućnost skrivenog predmeta u avionu koji bi mogao da prozrokuje takvu katastrofu

  • 5

Ključ misterije pada ruskog aviona koji se srušio u Egiptu mogla bi da bude najmlađa žrtva ove tragične nesreće. Telo male Darine Gromove koja je imala samo 10 meseci kada je nastradala, pronađeno je čak 30 kilometara od mesta pada aviona. Prema tim informacijama, avion je najverovatnije eksplodirao ranije nego što su stručnjaci dosad mislili.

OVA BEBA JE SIMBOL RUSKE TRAGEDIJE: Ceo svet u suzama zbog male Darine (FOTO)

Nakon ovog otkrića istražitelji su proširili područje istrage, što bi moglo dovesti do novih saznanja. Da podsetimo, fotografija male Darine sa aerodroma u Sankt Peterburgu koja je zabeležena uoči polaska na letovanje u Šarm el Šeik, postala je simbol ove tragedije.

OVAKO SMO OBORILI RUSKI AVION: ISIS objavio snimak navodnog rušenja letelice iznad Egipta (VIDEO)

Otac devojčice bio je Aleksej Gromov (27), sin ruskog vojnog pilota i IT stručnjak, a njegova je supruga je organizovala izložbe ali je trenutno bila na porodiljskom odsustvu. Njihova tela još uvek nisu pronađena. Kako je baka malene devojčice Darine ispričala ruskim medijima, insistirali su da na putovanje u egipatsko odmaralište povedu dete, "kako bi mogla da umoči noge u more" i nisu želeli da je ostave.

Ruski stručnjaci tvrde da na telima žrtava avionske nesreće nema tragova eksploziva, ali ruski funkcioner za avijaciju rekao je danas da istraga preispituje i mogućnost skrivenog predmeta u avionu koji bi mogao da prozrokuje tu katastrofu.

Avion se nije mogao sam po sebi raspasti u vazduhu, kako tvrde ruski funkcioneri, a nema tragova projektila. Džihadisti Islamske države su se već nekoliko puta ponudili za ulogu odgovornih za ovu tragediju, ali istražitelji i sigurnosni stručnjaci kažu da oni ne poseduju tehnologiju koja bi srušila avion sa ove visine.

Ali, američki obaveštajni funkcioneri, kao i britanska vlada, smatraju da je verovatnoća da je Erbas A321 oboren nakon eksplozije bombe vrlo visoka. Veruju i da je za postavljanje navodne paklene naprave odgovorna Islamska država.

Pogedajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pule

    6. novembar 2015 | 00:14

    NekaTi je VEČNA SLAVA,andjele!

  • Spawn

    6. novembar 2015 | 00:15

    Ko se ovo igra sa zivotima ljudi? Padaju avioni a niko ne odgovara. Kao helikopter kod nas. Sramota.

  • zo

    6. novembar 2015 | 09:48

    Ako treba nekom da se svetite svetite se ali ne deci. Nista deca nisu kriva, deca su blagoslov bozji i zato neka je proklet onaj o udara na decu, ako ste heroji i mangupi izadjite pa se borite a ne eksplozive na sebi, postavljanje bombi i sl. Ne mogu da zamislim da dete sete sa roditeljima i raznese ih bomba. Alo ljudi da li imate nesto ljudsko u sebi, da li vi imate decu, majku, ne razumem. Da li je moguce da ste toliko zadojeni mrznjom a svaka vera navodno velica zivot i pravo na zivot, da se ne cini zlo drugima i sl. I psa kada vidim da se muci zao mi je jer je zivo bice a kamoli covek da ne napominjem dete bilo cije. Samo kad pogledas sliku ove devojcice, srce ti se steze. Ne mogu da shvatim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA