EPS OTKRIO: Evo zašto je Zvezdi - ISKLJUČENA STRUJA!

EPS neće polemisati preko medija sa trenerom fudbalskog kluba "Crvena Zvezda", ali je veoma važan stav generalnog direktora "Crvene Zvezde" Zvezdana Terzića da električna energija mora da se plaća i da nema otpisa dugova

  • 11

Fudbalskom klubu "Crvena Zvezda" isključena je električna energija zbog nepoštovanja ugovora o reprogramu duga za električnu energiju. Ukupan dug FK "Crvena Zvezda" dostiže 49 miliona dinara.

TERZIĆ: Struju moramo da plaćamo, to nam niko neće otpisati

"EPS Snabdevanje", deo "Elektroprivrede Srbije", ima razumevanje za višegodišnje probleme fudbalskih klubova. EPS se zalaže isključivo za poštovanje zakonske procedure i ugovornih obaveza.

EPS neće polemisati preko medija sa trenerom fudbalskog kluba "Crvena Zvezda", ali je veoma važan stav generalnog direktora "Crvene Zvezde" Zvezdana Terzića da električna energija mora da se plaća i da nema otpisa dugova.

Napominjemo da je ovom fudbalskom klubu u ponedeljak 2. novembra isključena električna energija zbog dugova i na molbu čelnika kluba zbog posete visoke strane delegacije ponovo uključena struja.

Očekivalo se da će predstavnici FK "Crvena Zvezda" razgovarati sa predstavnicima EPS-a o plaćanju dugova, ali sastanka nije bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA