PAS MEDO I DALJE U KUĆNOM PRITVORU: Treba mu 3.000 EVRA da bi dokazao NEVINOST! (FOTO)

- Želim da dokažem Medinu nevinost, a on mi je za ovih proteklih godinu dana zahvalan na svemu što činim za njega - ispričao je Anton Šimonović, vlasnik psa

  • 15

Svi se sećamo psa Mede iz Hrvatske iz Peroja i tužne priče o njemu, u kojoj je morao da ode u kućni pritvor zbog preglasnog lajanja. Sada, da bi njegov vlasnik Anton Šimonović mogao da oslobodi svog ljubimca, mora da plati merenje jačine lajanja, ali za to je potrebno da izdvoji 22.000 kuna, što je nešto manje od 3.000 evra.

MERE MU KOLIKO GLASNO LAJE: Pas Medo u kućnom pritvoru, podržava ga čitava Juga! (FOTO)

- Idemo do kraja. Ne znam kako ću da pronađem taj novac, ali ću zbog Mede ići do kraja, jer je on to zaslužio. Pitaću dobre ljude da mi pomognu, a razmišljam i o donacijama - rekao je vlasnik koji je nakon ročišta na sudu u Puli rekao kako ne zna na koji način će da prikupi toliki novac, pa dodao:

HIT U HRVATSKOJ: Sud zabranio psu da laje, svako "AV" skupo će koštati njegovog vlasnika!

- Želim da dokažem Medinu nevinost, a on mi je za ovih proteklih godinu dana zahvalan na svemu što činim za njega - ispričao je Anton koji je u maju platio oko 400 evra za merenje buke.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

GDE ĆE IM DUŠA? Pas Medo osuđen da ne laje, pa pao u depresiju!

Sudski troškovi su se sada uvećali, a sudija Nataša Horvat je napomenula da će merenje jačine lajanja trajati nekoliko dana. Prema njenim rečima, troškovi su znatno veći nego što su drugi očekivali.

- Kontaktirala sam i Zavod za javno zdravstvo Istre koji su rekli da nemaju tako sofisticiranu opremu koja je potrebna za ovu vrstu merenja.

Printskrin: rtl.hr Printskrin: rtl.hr

Šimonovićev advokat Ivan Milanović je obećao da će u roku od osam dana pokušati da pronađe nekog jeftinijeg sudskog veštaka od onog koji je predložen na ročištu.

- Sud mora prvo da dokaže tu neprimerenu buku. Ako se dokaže da ta buka narušava mir suseda, naravno da to može dovesti do stresa i poremećaja - istakla je dr. Vesna Jovin koja je na suđenju iznela zdravstveno stanje Vesele Vukotić, koja je i tužila Medu za uznemiravanje.

Advokat Milanović je ponovio da od veštačenja za buku neće odustati, i podsetio da je nesrećni Medo i dalje u kućnom pritvoru.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica-Banja Luka

    6. novembar 2015 | 20:41

    Jao budala ovih Hrvata,pustite psa da zivi a tu babu stavite u kucni pritvor! Kad joj smeta buka vani,nek i spava vani!

  • neko

    6. novembar 2015 | 21:16

    Ostavite psa stoke jedne psi imaju veca Prava nego ljudi uvedite zakon za zastitu zivotinja pa da vidimo ko ce vise dirati par

  • staly

    6. novembar 2015 | 21:14

    ta gospoda nije normalna jos mislim da tu neko nije normalan jer merice psu lajanje ja imam troje pa rasturaju od lavez ali komsije kazu da nema bolje od toga je oni daju signal da nesto ima ne laju badava jer ove sudije su pravnici ili Ludaci nesto ne stima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA