LANČANI SUDAR NA AUTOPUTU: Jedna osoba na reanimaciji, učestvovalo SEDAM AUTOMOBILA!

U toj saobraćajnoj nesreći jedan vozač star 40 godina je teško povređen i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar, a 19-godišnji putnik je zadobio više ortopedskih povreda i prebačen je u KBC Zemun

  • 4

Na autoputu Beograd - Zagreb, smer prema Zagrebu, nešto posle aerodroma, protekle noći dogodio se lančani sudar u kojem su dve osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je Tanjugu rekla da su intervenisale dve lekarske ekipe kako bi pomogle povređenima u sudaru, u kojem je učestvovalo sedam automobila. U toj saobraćajnoj nesreći jedan vozač star 40 godina je teško povređen i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar, a 19-godišnji putnik je zadobio više ortopedskih povreda i prebačen je u KBC Zemun.

Teško je povređen i mladić od 18 godina, u nesreći u ulici Milića Rakića, kod baze Beogradputa i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar. U udesu, do koga je došlo na uglu Ruzveltove i Koče kapetana, vozač od 45 godina je povredio leđa i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći imale su tokom noći ukupno 89 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu, ali je noć izemeđu petka i subote ipak bila neuobičajeno mirna, kazala je Macura. Prema njenim rečima, od hroničnih bolesnika, najviše problema imali su astmatičari i bolesnici sa srčanim problemima i visokim pritiskom. Tokom proteklog dana bilo je mnogo intervencija, čak 165, od kojih 61 na javnom mestu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    7. novembar 2015 | 09:17

    Prebrza voznja neprilagodjena brzina ili bahati vozaci mogu biti razlog.

  • Starac Foco

    7. novembar 2015 | 10:29

    Na tom delu auto puta veoma cesto je gusta magla,inace put je neosvetljen totalno !

  • Milic

    7. novembar 2015 | 19:11

    Ma samo vi jurite kao muve bez glave 200 na sat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA